Само 41% от потребителите във „Фейсбук“ имат доверие на социалната

...
Само 41% от потребителите във „Фейсбук“ имат доверие на социалната
Коментари Харесай

Как да разберем какво има за нас на сървърите на „Фейсбук“

Само 41% от потребителите във „ Facebook “ имат доверие на обществената мрежа. Това се дължи на абсурда от последния месец, сочи изследване, представено от организация Ройтерс.
В обществената мрежа всеки ден са дейни 1,15 милиарда души. В Европа потребителите са 307 милиона души, оповестява bTV.
Фейсбук
Снимка: bTV
„ Facebook “ е изключително значим за 42% от бизнеса.
Фейсбук
Как да разберем какво има за нас на сървърите на „ Facebook “?
Какво събира мрежата за навиците ни може да разберем, като свалим списък на активността си. За да видите какво е събирала обществената мрежа за вас, е нужно да поискате да архивирате данните от профила си в „ Настройки “.
Фейсбук
„ Facebook “ събира за нас, с изключение на персоналните данни като телефон, мейл и възраст, точното местоположение, устройствата, от които се свързваме, и локациите, на които го вършим, времето, което прекарваме онлайн, в това число по кое време спим.
Пазят се всички постове, фотоси и видео, диалозите в персонални известия, думите, които сте употребявали, страстите, които са ви подтикнали към това, и обязаност с групите, в които членувате, както и рекламите, които сте харесали.
С обикновена стратегия за бизнесанализ може да ви се направи прецизен поведенчески профил – кое ви задейства и какви страсти буди у вас. Така ще ви бъде препоръчан избран артикул или услуга.
Фейсбук
„ Моята рекомендация е свалете си профила, погледнете и разбере за себе си, разгледайте го, вижте за кого сте забавен. Защото се виждат рекламодателите. Ако изпаднете в стрес от информацията, или я почистете, или си изтрийте данните и направете нов, по-внимателен профил “, предлага Ясен Тенев, специалист по киберсигурност.
В България профилите във „ Facebook “ са 3,5 млн., като с изключение на дублираните и подправени профили, има 20% корпоративни страници, които базират бизнес тактиките си точно въз основата на вашите желания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР