Само 33-ма са новите регистрирани случаи на заразени с коронавируса

...
Само 33-ма са новите регистрирани случаи на заразени с коронавируса
Коментари Харесай

Спад на заразените у нас при малко тестове, картината по света

Само 33-ма са новите регистрирани случаи на инфектирани с ковид у нас през последните 24 часа. Направени са обаче едвам 566 PCR теста. Така съгласно данните на единния информативен портал процентът на инфектирани по отношение на направени проби за последното денонощие е 5,83.
Активните случаи на инфектирани с COVID-19 в страната са 1632, а общо инфектираните от началото на пандемията доближиха 3 905. При направени общо 116 780 PCR теста от началото на следенето на ковид в България, общата заболеваемост е 3,34%.
13 души с COVID-19 са в интензивни отделения 322 са приети в болница, а под дейна карантина са 17 030 души в цялата страна.
Добрите вести са, че излекуваните са повече от новозаразените - 47 души са изписани за последните 24 часа. Така общият им брой доближи 2074 души.
Няма умряли за последното денонощие, умрелите с COVID-19 са 199.
Няма и нови случаи на инфектирани медици - те остават 343 досега.
Един от приетите в болница е Янаки Стоилов от Българска социалистическа партия. Той е признат за лекуване от ковид във Военномедицинската академия в София. Състоянието му е положително. Във вторник вечерта вдигнал температура. Два дни тя останала висока, имал и спомагателен признак - обща изнемощялост. Очакват се резултатите от тестванията на контактните му лица и фамилията му. 
Вчера стана ясно, че и Григор Димитров е с ковид. Това заяви самият той в Instagram.
Акад. Гълъбов: Епидемията няма скоро да завърши, евентуално сме в разгара на първата вълна
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР