Само 3 дни са минали откакто бяха пуснати в продажба

...
Само 3 дни са минали откакто бяха пуснати в продажба
Коментари Харесай

Само за 3 дни продадоха 500 билета за Гала вечерта по кикбокс в Дупница

Само 3 дни са минали откогато бяха пуснати в продажба билетите за галавечерта по кикбокс в Дупница, а билетите се продават като топъл самун. В сряда бяха пуснати пропуските с цена 10 левав за фенове и към този момент 400 са продадени. Отделно от това, на доста по-висока цена са разпродадени всички 120 ВИП-пропуски, които дават опция да се следят срещите на маси до самия кръг.

Както е известно, на 18-ти ноември в Дупница ще се проведат няколко профи-битки по кикбокс с интернационално присъединяване, а гвоздеят на шоуто ще бъде срещата сред дупничанина Добри Радев и европейския първенец Ерик Буза за Балканския пояс в Про Файт. Буза е и международен вицешампион в своята категория. Добри е нееднократен републикански първенец, европейски и притежател на " Световна купа " от Унгария.

Дупнишкото присъединяване няма да се ограничи единствено до Радев. В родния си град ще излезе и различен играч на " Патриот " Славчо Павлов, който е нееднократен републикански първенец, трети на Световно състезание и състезател на Дупница за 2011 и 2013 година.

Негов противник ще бъде състезателят от Македония Стоян Цветков, който е първенец на своята страна в категория до 84 кг Македонецът има 6 профи мача до момента – 3 победи и 3 загуби.

Общо 8 мача ще се играят, като всички са с награден фонд, както е в профи-мачовете, а това значи и доста представление. Отделно е готова и развлекателна стратегия сред срещите.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР