Само 3 дни ни делят от най-мащабното събитие за поп

...
Само 3 дни ни делят от най-мащабното събитие за поп
Коментари Харесай

Най-търсените мъже на България Виктор Стоянов, Евгени Генчев, Алек Младенов за първи път заедно

Само 3 дни ни разделят от най-мащабното събитие за поп просвета у нас! Aniventure Comic Con идва тази събота и неделя в Интер Експо Център и ще сплоти манга, аниме, косплей, гейминг, графити, комикси и кино, като даде опция на почитателите да се срещнат онлайн с артисти от „ The Witcher “, „ One Piece “, „ Fantastic Beasts “, „ The Walking Dead “, „ The Avengers “, „ The Guardians of the Galaxy “ и още доста други. Като част от разнообразната фестивална стратегия ще забележим и Юлиан Костов („ Call of Duty: Modern Warfare 3 “, „ Shadow and Bone “, „ The White Lotus “), който ще се качи на сцената на Aniventure Comic Con 2024, с цел да опише какво е да си артист във видео игри в специфичен панел, дружно с Joshua Wichard („ Baldur’s Gate 3 “, „ Final Fantasy 16 “, „ The Last of Us “, „ Barbie “) на 7 юли в зала 4 от 15:30 часа. Съботния ден в зала 4 ще посрещнем още един незабравим посетител – певицата и актриса Илона Иванова, която извършва песента на героинята Alfira в играта „ Baldur’s Gate 3 “, отличена за най-хубава видеоигра на годината. Песента „ I Want To Live ” e част от саундтрака, дело на композитора Борислав Славов, който от своя страна донесе на „ Baldur’s Gate 3 “ влиятелната премия на БАФТА в категорията за най-хубава музика към видеоигра.

Главната сцена в зала 1 ще ни срещне с актьорите Ross Marquand („ The Walking Dead “, „ The Avengers “), Dan Fogler („ Fantastic Beasts “, „ The Walking Dead “, „ The Оffer “), Anna Shaffer („ The Witcher “, „ Harry Potter “), Vincent Regan („ One Piece “, „ 300 “, „ Aquaman and the Lost Kingdom “), Maria Bakalova („ Borat 2 “, „ Guardians of the Galaxy “, „ Bodies Bodies Bodies “). Oсвен специфичните панели, по време на които ще научим повече за звездите и техните функции, на сцената ще излезе и интернационалното жури на косплей състезанието – Erza Cosplay, Bambi Lashes Design и Тhames Malerose. Te ще споделят повече за себе си, като отговорят на голям брой въпроси, свързани с косплей културата. Ще забележим още впечатляващите участници в тазгодишните състезания по косплей, манга и аниме. Ще се насладим на K-pop шоу, а непосредствено от Страната на изгряващото слънце на сцената ще се качат Orientarhythm, които ще ни потопят в японската просвета с неповторима композиция от танц, бойни изкуства и видео прожекция.

В зала 2 ще опознаем азиатската просвета с помощта на разнообразни работилници, мърчъндайз зона с изложители от страната и чужбина, лекции, прожекции и изложения.

Зала 3 ще ни придвижи в света на гейминга със специфичната зона на А1 и Lenovo, в която ще се проведат шампионати и провокации по най-любимите и настоящи игри като Brawl Stars, Clash Royale, League of Legends Challenge, FC24, FORTNITE с 4а1а. Любителите на FC 24 могат да посетят и зоната на Philips, където ще ги чака Wicky за осъществяване на фалове и през двата дни. При Monster Energy почитателите на новата CS2 могат да се изправят 1v1 против Niku, с цел да покажат на какво са способни. За най-хубавите, несъмнено, са планувани и награди от сътрудниците. Записването за всеки шампионат ще става единствено на място, а детайлности и правила може да научите от уеб страницата на фестивала.

Зала 4 ще ни срещне онлайн с обичани артисти, както и най-популярните инфлуенсъри и ютубъри като Слави от The Clashers, Айде БГ, Светът на Ванката, Евгени Генчев и Валерия Георгиева („ Ергенът “ сезон 2), Виктор Стоянов („ Ергенът сезон “ 1) и триото, взело участие в последния сезон на телевизионното риалити „ Ергенът “ – Маги Томова, Екатерина Тодорова, Валерия Дакова, и още Мирела Илиева и Теодора Мудева от „ Игри на волята “, Hyperkong и Елизабет Кравец, Филип Буков, Крисия, Атанас Мишев-Nasi Svej . Ще забележим още известния Цветослав Цонев – Цуро, както и Дара и Дара Екимова , като последните ще се преобразят в обичани аниме персонажи. Mario Joos , стратегът, който стои зад развиването на някои от най-успешните канали в YouTube като колоса „ MrBeast “ и най-бързо развиващия се профил в платформата с над 15,5 милиона клиенти – „ Strokes Twins “, също ще бъде измежду специфичните посетители, дружно с създателя на поредицата книги от вселената на „ Dune “, „ Star Wars “ и „ The X-Files ” – Kevin J. Anderson , както и художникa от света на известното издателство DC Comics – Christian Duce („ Justice League vs. Godzilla vs. Kong “). При забележителните художници на комикси ще се радваме на българско присъединяване – обичаната Неда Малчева и създателите на „ Тони Патето “. Пълната стратегия по часове ще откриете в уеб страницата на Aniventure Comic Con.

Тази година на Aniventure Comic Con ни чака и извънредна изненада. Дисни кани дребни и пораснали почитатели на най-популярния паток Доналд Дък да отбележат дружно 90-ата му годишнина по време на събитието в София. Посетителите ще могат да се причислят към празненствата по целия свят като запечатат момента на своя лична комикс корица с Доналд, както и да се потопят в обичани и нови завършения с патока и още доста познати герои сред страниците на емблематични издания, преведени на български. Не пропускайте опцията да се посмеете, забавлявате и да уловите най-известната патешка човка в кадър!

В Зала 3 Ozonе ще показани обновените си гейминг конфигурации Ozone Gaming Systems в изключителна колаборация с KitodarChannel & Dota Masters Bulgaria , която ще ни срещне със Захари Карабашлиев, Рут Колева, Рафи Бохосян, Алек Младенов („ Ергенът “ сезон 3), както и международната звезда на DOTA 2 про сцената – Nikobaby . Изненадите ще продължат и в Зала 4, където кутията на Ozone ще те придвижи в напълно нови измерения, а “Дяволът на опашките ” ще тества шанса ти и ще те предизвика да изиграеш скуката.

Всичко това и още доста други интензивности чакат посетителите на 6 и 7 юли в Интер Експо Център. Вратите отварят в събота (6 юли) тъкмо в 9:30 часа, а в неделя (7 юли) в 10:00 часа!

АNIVENTURE COMIC CON 2024 се реализира с генералната поддръжка на A1 България, Ozone, Coca-Cola, Fanta, Visa и Пощенска банка. Събитието се реализира и с поддръжката на Nescafe 3in1, Happy Delivery, STAR Channel, Lenovo, Monster Energy и доста други. Oсновен медиен сътрудник на фестивала е bTV Media Group.

Двудневни, еднодневни, ULTRA и MEET & GREET билети за Aniventure Comic Con 2024 могат да бъдат закупени oт мрежата на, магазини OZONE GAMES и OZONE LIVE, бензиностанции OMV в цялата страна, както и на уеб страницата на фестивала –.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР