Само 24 часа след като кабеларката Евроком свали най-гледаното предаване

...
Само 24 часа след като кабеларката Евроком свали най-гледаното предаване
Коментари Харесай

Бомба! Цветан Василев налива луди пари в кабеларката Евроком?

Само 24 часа откакто кабеларката Евроком смъкна най-гледаното предаване "Бареков и Байрактаров без цензура ", освен това без предупреждение, а единствено с един SMS в нейния ефир лъсна олигарха дезертьор Цветан Василев в предаването на Кулезич.

Псевдо телевизионерката прозорливо стартира да се оправдава, че Василев не ѝ бил плащал, само че комфортно пропусна да спомене, че центрофугата е точно кабеларката Евроком.

Схемите за заплащане са разнообразни, само че всеки най-малко малко осведомен с работата на тази кабеларка знае, че голямата част от паричните потоци се леят по неведоми пътища. Ноторно прочут факт е, че кабеларката Евроком се устоя посредством продажба на Ефирно време, а очевидно банкера дезертьор добре се е отчел с цел да си сложи свои капии в кабеларката, които да обслужват неговите нечисти ползи и да му дават опция да облъчва елементарните фенове с лъжите си.

Припомняме, че Цветан Василев бе притежател на банкрутиралата банка КТБ и окраде стотици хиляди елементарни български жители и инвеститори на банката. Услужливата кабеларка и водещата Люба даже пропуснаха рекламния си блок, с цел да може банкера дезертьор да сее на воля лъжите си.

Според добре осведомени източници, банкера финансирал още най-малко две продукции в Евроком и подготвял включването на безработния Милен Цветков, с който към този момент Евроком била провела предварителни диалози. Тук би трябвало да се означи, че Милен Цветков надали е наясно с какви пари ще му бъде плащано.

Целта е просто да бъде засилена кабеларката с известни имена в публицистиката. Същите източници настояват, че за прекъсването на предаването на Бареков са били платени луди пари с изключение на от банкера дезертьор по този начин и от един вицепремиер мощно доближен на банкера. Предаването на Бареков е пречело, защото Николай Бареков е бил осведомен с доста от нещата в някогашната ТВ7.

Цветан Василев не пропусна да изръси следващата неистина против Бареков, само че бързо се усети и смени тематиката. Причината е, че точно Бареков осветли връзките на Елена Йончева и Красимир Каракачанов с Цветан Василев. Очевидно предаването на Бареков е пречело ужасно доста на банкера, защото то отразяваше другата позиция, която не се е харесвала на Цветан Василев, а Евроком са се възползвали от обстановката, с цел да изпълнят джобовете си.

Всичко това обаче, демонстрира, че тази телевизия е тотално превзета от олигархията, защото в предаванията постоянно намират изява и соросоидите, които са финансирани от подсъдимия олигарх Прокопиев. Бареков и Байрактаров повдигнаха още един неуместен за Евроком въпрос, те желаеха да бъдат извадени на ярко всички контракти и способи на финасиране на излъчвания и водещите им в медиите, което безусловно е стресирало притежателите на кабеларката, която от дълго време трябваше да бъде подложена на инспекции по Закона за ограниченията против пране на пари.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР