Само 2 съставки и ще се отървете от кистата на

...
Само 2 съставки и ще се отървете от кистата на
Коментари Харесай

Само 2 съставки и ще се отървете от кистата на яйчника

Само 2 съставки и ще се отървете от кистата на яйчника

Две съставки ми помогнаха да се отърва от миома! Невероятни резултати!

Лошото хранене, стресът, хормоналния дисбаланс или наднорменото тегло могат да бъдат причина за появяването на кисти и миоми на яйчниците. Според националната медицина, когато става дума за тумори или доброкачествени кисти, съществуват няколко благоприятни условия за тяхното естествено лекуване.

Предимството на опциите за естествено лекуване е неналичието на риск от странични резултати, както и достъпността му, тъй като в множеството случаи съставките можете да намерите във вашата кухня.

Днес ще ви споделим мощна естествена рецепта за битка с този проблем. Използват се естествени съставки с мощни свойства за лекуването на дразнещите кисти и миоми.

Появата на киста може да повлияе на възможностите за зачеване, тъй че, когато дамата желае да забременее, най-добре е да ревизира здравето на яйчниците и матката при своя гинеколог.

В множеството случаи кистите са безвредни, т.е. не са злокачествени, само че също по този начин предизвикват болежка и забележителен дискомфорт. Например, в менструалния цикъл настъпват затруднения и аномалии.

Важно е, по време на банкет на естествени или фармацевтични препарати за лекуване на кисти или миоми, да продължите да ги наблюдавате непрестанно, с цел да контролирате намаляването или растежа на кистата. В множеството случаи тези естествени средства ги унищожават.

Необходими съставки:

1 литър мед или меласа
1 литър сок от цвекло

Приготвяне и приложимост:

Подготовката на това лекарство е релативно елементарна, просто би трябвало да смесите сок от цвекло с меда.

Пие се по 50 мл. сок три пъти дневно.
Скоро ще забележите усъвършенстване на здравето си, а миомата или кистата просто изчезват.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР