Само 14 месеца след сватбата на Бритни Спиърс и Сам

...
Само 14 месеца след сватбата на Бритни Спиърс и Сам
Коментари Харесай

Съпругът на Бритни Спиърс е поискал развод

Само 14 месеца след сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари, брачният партньор на поп звездата е подал молба за бракоразвод.

Новината беше обявена първо от TMZ, като се удостоверява от близки на фамилията пред издания като " People " и " Entertainment Tonight ".

Според източниците на медиите, Спиърс и Асгари постоянно са спорили " по фундаментални проблеми ", като в последно време споровете им са почнали да стават по-сериозни. Това е довело и до решението им да се разделят.

Двамата се срещат през октомври 2016 година, като година по-късно удостоверяват публично, че са двойка. Асгари е модел и фитнес треньор, роден е през 1994 година и е с 13 години по-млад от Бритни Спиърс.

Той беше непроменяемо до нея по време на борбата ѝ за, под който беше сложена в продължение на дълги години от татко си.

Джейми Спиърс получи правото да управлява финансите и персоналния живот на щерка си със правосъдна заповед още през 2008 година, откакто певицата беше призната в болница поради влошено психическо здраве. Бащата се отдръпна краткотрайно от директното настойничество през 2019 година поради здравословни аргументи.

През 2019 година Спиърс още веднъж бе принудена да влезе за малко в психиатрична клиника след серия от проучвания.

Две години по-късно тя свидетелства пред съда, че е била подлагана на от Джейми Спиърс и не е имала право да зачене или роди дете, до момента в който той е управлявал освен финансовите ѝ активи, само че и персоналния ѝ живот.

Желанието ѝ да подписа брак със Сам Асгари и да сътвори ново семейство беше един от главните ѝ претекстове да се освободи от попечителството. Сватбата им се случи на 9 юни 2022, като Мадона, Парис Хилтън, Дрю Баримор, Донатела Версаче и други известни персони бяха измежду гостие на церемонията.

Месец по-рано Спиърс разкри, че е претърпяла импровизиран аборт малко откакто е забременяла от Асгари.

Бритни Спиърс е в обтегнати връзки с съвсем всички членове на фамилията си поради тежката правосъдна сага с анулацията на попечителството. Синовете ѝ от по-ранната връзка с танцьора Кевин Федърлайн живеят с татко си, като преди няколко месеца са получили нейното позволение да се реалокират на Хаваите с него.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР