Съмнявам се в известна степен по искреността на мотивите по

...
Съмнявам се в известна степен по искреността на мотивите по
Коментари Харесай

Данаил Кирилов се съмнява в искреността на мотивите на ветото върху Извънредния закон

Съмнявам се в известна степен по искреността на претекстовете по това несъгласие . В тази обстановка президентът Румен Радев би могъл и да се въздържи.

Това съобщи правосъдният министър Данаил Кирилов след съвещанието на правната комисия в Народното събрание, където по-рано през днешния ден единомислещо бе признато наложеното отчасти несъгласие на президента Румен Радев върху Закона за изключителното състояние.
 Всички партии поддържат ветото на президента
Всички партии поддържат ветото на президента

Социалистите щели да внесат нови текстове за спекулата

По парламентарната процедура благодаря на сътрудниците, че започнаха деяние бързо да се насрочи съвещание на правна комисия и на националното заседание. Времето, изгубено в тази законодателна процедура, е сведено до най-малко , сподели Кирилов.

Относно противоречивите текстове за пределните цени, с които се цели да се ограничи спекулата, Кирилов съобщи: " Аз и в петък поканих в зала сътрудниците от Българска социалистическа партия да предложат по-прецизни текстове още на второто тяхно предложение, което касаеше спекулата по отношение на изменението на член 325 от Наказателен кодекс, само че не се стигна до консенсус сред депутатите адвокати. Тази задача от стопански аспект и прогноза не е лека " " .

Никой не е забранявал намаляването на цените, нито някой е желал да замрази цените на тока и на газа , нито да понижи цените, които подлежат на сезонно поевтиняване, безапелационен бе правосъдният министър.

Това е ексклузивен закон, явно няма задоволително време за спор, съобщи министърът. От държавното управление двамата министри - финансовият Владислав Горанов и икономическият Емил Караниколов , са взели участие в спор с Тристранния съвет. Биха могли да бъдат доста по-конструктивни за тази работа, добави Данаил Кирилов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР