Съмнявам се с Атака да излезем с общи кандидатури за

...
Съмнявам се с Атака да излезем с общи кандидатури за
Коментари Харесай

Джамбазки изключва възможност за общи кандидатури за кметове с Атака

Съмнявам се с " Атака " да излезем с общи кандидатури за кметове. Това съобщи пред Нова телевизия евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Той уточни, че не престават диалозите за обща кандидатура в Пловдив на Славчо Атанасов, който сега е депутат в НФСБ. Джамбазки не изключва и други разновидности за общи кметове.

Относно хакерската офанзива и теча на данни от Национална агенция за приходите евродепутатът съобщи, че в Министерството на финансите подхождат " лековато " към отговорностите си.

Изявлението на шефката на Национална агенция за приходите Галя Димитрова след връщането й от заплатен отпуск пък Джамбазки разяснява с думите: " Не мога да си показва по-нахално държание на държавен чиновник ".

Той бе безапелационен, че държавните институции би трябвало да пазят персоналните данни на хората.

Би трябвало да се намерения в посока институциите да организират транспарантни процедури и да наемат такива предприятия, които да пазят тази информация с ясната гаранция какво ще се случи, в случай че изтърват персоналните данни, разяснява евродепутатът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР