Съмнявам се дали ще е възможно кабинет Василев със 121

...
Съмнявам се дали ще е възможно кабинет Василев със 121
Коментари Харесай

Станишев се съмнява, че кабинет с Асен Василев ще може да изведе България от тежките кризи

" Съмнявам се дали ще е допустимо кабинет " Василев " със 121 или 125 подкрепящи го депутати да може да преведе България през толкоз тежки тествания. " Това съобщи пред БНР някогашният министър председател и водач на европейските социалисти Сергей Станишев.

По думите му търканията в ръководещата коалиция са задълбочили рецесиите в страната. Според него държавното управление на Кирил Петков е било рисковано. Като образец Станишев уточни от Газпром. Още на 19 март министърът на финансите разгласи, че ние. Хубаво е да има диверсификация, само че в случай че не си обезпечил опция на доставките, това е безконтролно, добави някогашния министър председател.

Той разяснява и ролята на Българска социалистическа партия в ръководещата коалиция. П о думите му е значимо не по какъв начин социалистите са влезнали във властта, а по какъв начин ще излязат от нея . " Виждаме, че редица значими за гласоподавателите на Българска социалистическа партия тематики не бяха предпазени. Неубедително звучи, че не изнасяме оръжие за Украйна. Обществото е наясно, че изнасяме за други страни, откъдето то се препраща. Второ - тематиката с газовите доставки ", сподели Станишев.

Сергей Станишев засегна и тематиката за връзките с Русия. Според водача на европейските социалисти един от огромните грехове на Политическа партия е, че са трансформирали " латентното разделяне на русофили и русофоби в доста остро.

" На първо място би трябвало да сме българофили и да действаме преди всичко в полза на българската страна, а не в нечии непознати ползи - без значение дали са съветски, или американски ", съобщи някогашният министър председател.

По думите му ще има последици. Той предвижда, че съветското посолство в София ще бъде закрито. Станишев изрази опасения, че може да има и съществени стопански последствия за България.
 Българска социалистическа партия оцени програмата на Политическа партия като доста добра, само че има и забележки
Българска социалистическа партия оцени програмата на Политическа партия като доста добра, само че има и забележки

Българска социалистическа партия има предложение за корекции в икономическата политика и финансите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР