Съмнявам се, че Грипен са най-добрите изтребители. Това каза пред

...
Съмнявам се, че Грипен са най-добрите изтребители. Това каза пред
Коментари Харесай

Борисов: Съмнявам се, че Грипен са най-добрите изтребители

Съмнявам се, че " Грипен " са най-хубавите изтребители. Това сподели пред публицисти министър-председателят Бойко Борисов след откриването на офиса на Европейската капиталова банка (ЕИБ) в София, съобщи Агенция „ Фокус “.
 
До изтребителите ли е опряла сега армията? Т ези изтребители защо ни трябват сега? Първо ни би трябвало сухопътна техника. Такава ни е доктрината. Трябват ни кораби, изтребители. Всичко това е най-малко 10 милиарда лева . Когато поставиш въпроса по този начин: „ Йок, незабавно да се платят “, би трябвало да кажеш, в случай че си виновен, от кое място ще отрежеш.

Бойко Борисов: Близо 11% е покачването на приходите в страната
 
Съмнявам се, че това са и най-хубавите изтребители. Затова желаеме в този момент, има парламентарна комисия, да се направи оценка “, сподели още той.
 
Премиерът добави, че като пристигна тази оценка при тях, ще режат от бюджетите на другите министерства и ще дават за защита. „ Да забележим със 7 самолета каква защита толкоз ще се реализира в България, каква сигурност. Ще победят във въздушен пердах кои? Срещу кой ще ги надигнем? Тези изтребители кои други ще смъкват? Питам ви аз, не мога ли да задам един въпрос, вие сте обществени медии. Като не сте специалисти, и аз не съм. Затова като министър председател желая да разделя и да има и за учители, и за пенсионери, и за актьори, и за военни, и за Министерство на вътрешните работи, и за пожарникари, санитари, доктори . Всичките желаят “, сподели още Бойко Борисов.

Борисов за начинанието на Трифонов: На думи е елементарно, само че като забележим хората, ще стане ясно

По мотив визитата на съветския основен прокурор у нас Борисов съобщи: „ България член на НАТО ли е? След като е член на НАТО и откакто НАТО като главен боен съперник приема Русия, нашата отбранителна теория е ориентирана против тях. Направих извънредно доста, с цел да излезе от дневния ред основаването на флотилии в Черно море. Провеждаме сухопътни учения на всички места в Европа, както и най-големите в България цяло лято. В същото време сме споделили - би трябвало да работим оптимално добре, прагматично, с цел да има съветски туристи, интерконектор за европейския газов хъб и да се борим дружно против тероризма “.

Той добави още, че е разговарял с Путин и го е помолил да върне съветските туристи в България, като изискването което съветският президент е сложил е да се грижи за сигурността на туристите им.

" Виждате какво е в Европа всеки ден. В отчета военните са отразили това, което имаме като опасност, в случай че стане война. Тогава България става цел като член на НАТО “, добави Борисов.
  По тематиката Бойко Борисов открива топлопровод в Девин за 2,4 млн. лева Борисов за начинанието на Трифонов: На думи е елементарно, само че като забележим хората, ще стане ясно Борисов: Гасил съм пожари с брезентова мушама
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР