Съмнявали ли сте се някога в своята интелигентност? Ето 10

...
Съмнявали ли сте се някога в своята интелигентност? Ето 10
Коментари Харесай

10 признака, че сте по-интелигентни, отколкото си мислите

Съмнявали ли сте се в миналото в своята просветеност? Ето 10 индикации, че грешите. Сигурно ще разпознаете най-малко 2 от тези признака в себе си, които потвърждават вашата просветеност.
1. Ходили сте на уроци по музика
Многобройни изследвания демонстрират, че проучването на музикален инструмент форсира детското развиване. Посещението на уроци по музика, даже единствено за 1 месец, оказва помощ на децата от 4 до 6 години да подобрят резултатите си на проби и да учат по-лесно. Свирили ли сте на цигулка като дете? Може би по тази причина през днешния ден сте по този начин положителни в логиката.
2. Вие сте най-голямото дете в фамилията
Интересно изследване демонстрира, че най-големите членове в фамилията имат относително повече преимущества пред останалите във връзка с IQ (коефицент на интелигентност) спрямо по-малките им братя и сестри. Затова нормално по-големите са и по-успешни в специалността.

3. Кърмени сте като бебе
Учени от Англия и Нова Зеландия са проучили към 3000 деца и са разкрили, че тези, които са били кърмени като бебета, имат съвсем 7 точки по-висок резултат във тестванията за просветеност спрямо другите. 
4. Обичали сте книгите като дете
Имате ли мемоари по какъв начин четете книги като напълно дребни? Ако сте обичали книгите като дете, вие сте доста интелигентни, изключително в случай че любовта ви е стартирала в напълно нежна възраст. Четенето усъвършенства вербалните и невербални качества на индивида.
 Отговорете на тези 2 въпроса, с цел да видите какъв брой сте интелигентни Отговорете на тези 2 въпроса, с цел да видите какъв брой сте интелигентни
Този къс тест за просветеност ще ви подскаже какво е вашето равнище и дали се водите по сърцето или по разсъдъка си. Именно посредством тези дв...
5. Левичар сте
Според статистиката огромна част от нарушителите са левичари. Учените към момента нямат пояснение за този феномен. Но, въпреки това, последни изследвания демонстрират, че левичарите имат по-широко мислене, по-креативни са и по-лесно вземат решение проблеми и сложни проблеми. Левичарите са по-изобретателни и знаят по какъв начин да се измъкнат от сложни обстановки. А това не е ли симптом за висок разсъдък?

6. Често се притеснявате
Всички изследвания потвърждават, че хора, които постоянно се тормозят и тревожат, са по-интелигентни от останалите. Това е резултат от обстоятелството, че те постоянно размишляват за вероятните последици от дейностите си и, затова, се пробват да се убедят, че всичко се развива по допустимо най-хубавия метод.

7. Високи сте
Според Принстънския университет по-високите деца се оправят по-лесно в ученето и са по-успешни в работата, когато пораснат. Така че, изправете се колкото може!
8. Забавни сте
 Ето през кои години се раждат най-интелигентните хора Ето през кои години се раждат най-интелигентните хора
Чудите ли се през кои години са се раждали хората с най-остър разум? Сега ще ви разкрием, а вие родени ли сте през една от тези години? 1...
Чувството за комизъм и високата просветеност са директно свързани. При направено изследване 400 студенти се явяват на тест за просветеност, а по-късно би трябвало да измислят занимателни текстове за няколко комикса. Естествено, по-забавни са текстовете на студентите с по-високи резултати от теста.
9. Нощна сова сте
Звучи необичайно, само че се оказва, че хора, които обичат да стоят до късно през нощта, са по-интелигентни от ранобудните. Способността на хората да бъдат изобретателни през нощта не е биологично обусловена. Тя се дължи на желанието на хората да доближат границите на качествата си. Това е повода нощните сови да се смятат за по-интелигентни.
10. Не пишете красиво
Още преди доста години се наложи изразът „ креативен хаос “, което значи, че хаосът служи като „ гориво “ за креативните натури. Затова неравният почерк е един от признаците за креативна и умна персона. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР