Съмнителният профил на кандидат-жениха се допълвал и от негативното съмнение,

...
Съмнителният профил на кандидат-жениха се допълвал и от негативното съмнение,
Коментари Харесай

Кирливите Ризи Лъснаха! Джино Удари На Камък С Красивата Лекарка!

Съмнителният профил на кандидат-жениха се допълвал и от отрицателното подозрение, че Джино има ромска жила. Според светската клевета Гино Ташев, както е същинското име на Джино е тръгнал от циганското гето.

Заедно с родителите отпътувал за Чикаго преди 20 години, само че и там той залитал трайно по „ тънката част ”. Освен това името му бе забъркано с известна банка, която точела кредитни карти, написа разкрития.ком.

Според БГ общността в Съединени американски щати Джино бил забъркан в чикагска спекулация за източване и на банкови сметки. Като един от съквартирантите във Вип Брадър той бе упрекнат, че е завлякъл екс брачната половинка си Дейна Бианкалана с голяма сума.

С яркото си и недотам чисто минало родителите на доктор Канева не го желали за шурей. Но макар отрицателното им отношение секси докторката била влюбена в него и нямала желание да го зареже.

Двамата се срещнали в болница „ Света София ”, където Джино ходел поради операции на болния си крайник. Любовта им пламнала малко след гибелта на татко му – Георги Ташев, в лечебното заведение. Именно готината Кристияна го извадила от депресията.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР