Съмненията, че не Бойко Борисов, а друг човек, според нас

...
Съмненията, че не Бойко Борисов, а друг човек, според нас
Коментари Харесай

“Нова” и Милен Цветков запалиха държавата! Преди малко човекът до голия Бойко изригна: Глупаци, малоумие!

Съмненията, че не Бойко Борисов, а различен човек, съгласно нас – Делян Пеевски, стои зад договорката за ЧЕЗ, получиха ново удостоверение.

Преди малко един от най-доверените хора на премиера – политологът Георги Харизанов, назначен по гледище на Борисов за шеф на телевизия “Европа”, изригна в предаването на Милен Цветков против Гинка, която купи ЧЕЗ! И даде се разбере, че има проблем на доста високо равнище в страната.

Нещо повече, Харизанов на няколко пъти мина положителния звук във връзка с женицата от пеевския изборен регион, което би трябвало да покаже, че и самият Борисов е безпределно гневен от договорката.

“Ако в миналото има учебник за малоумни покупко-продажби, то той сигурно ще стартира с тази за ЧЕЗ. Тази жена трябваше от дълго време да бъде наложена в медиите, да има фотоси, изявленията, информация за професионалната и компетентност. Вместо това в деня на договорката – нищо. И даже последното й изявление не ни убеди, че тя прави нещата, даже в противен случай. Оставям на страна типа й, по какъв начин изглеждаше, по какъв начин беше облечена. Няма по-глупаво обществено показване на договорката. Досега страната гледаше мача, само че към този момент се намеси. Не може да твърдиш, че банка ти дава 320 милиона и да не казваш от кое място са другите. Пълна нелепост е, че всичките пари са от банка. Невъзможно е такива стотици милиони да се дадат без в допълнение поръчителство. Големият въпрос е КОЙ прави това обезпечение”, показа Харизанов.

По-късно той разяснява държанието на Върбакова по време на изявлението по този начин: Неизгладената жилетка на госпожа Върбакова с ръбчето по ръкава е стилистичната черешка върху тортата на цялата аматьорска сага. Всеки участник в “София ден и нощ” би бил в пъти по-убедителен в ролята на енергиен магнат.

Припомняме, че 7DniSofia.bg единствен писа, че зад договорката за ЧЕЗ прозира сянката на Делян Пеевски. Неговите медии нищо не приказват за нея, а намерят ли за нужно да я упоменат, то е единствено с положително и без никакви подозрения. В същото време към този момент информирахме, че в гнева си от подписаната продажба Бойко Борисов изгони от държавното управление Теменужка Петкова.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР