Съмнения за купен и опорочен вот в Кюстендил! Ромските секции

...
Съмнения за купен и опорочен вот в Кюстендил! Ромските секции
Коментари Харесай

Съмнения за купен вот от ромски секции опорочават изборите в Кюстендил. Там се е изляла масова любов към кандидат-кмета на „Зелените“

Съмнения за платен и изопачен избор в Кюстендил! Ромските секции ли ще изберат новия кмет, възмущават се кюстендилци Елементарната параленост на получените гласове в ромските и смесени секции е в интерес на претендента на „ Зелените “ – Огнян Атанасов. В регионалния град кипи отвращение поради получените гласове в ромски и смесени секции в интерес на един от претендентите за кметове, който отива тази неделя на балотаж против досегашния кмет на общината.

Оказва се, че “любимец ” измежду ромската общественост в града е претендентът Огнян Атанасов от Политическа партия “Партия на зелените ”. Или най-малко за това приказват получените за него гласове на първи тур. В неделя Атанасов е на балотаж против досегашния кмет Петър Паунов, който очевидно не е по този начин разпознаваемо лице като своя конкурент от „ Зелените “ в махалата. В Кюстендил хората с терзание означават, че очевидно идващият им кмет ще се избере най-вече от една общественост. И дават красноречиви образци за това. Ето няколко покъртителни образеца в получените гласове на Огнян Атанасов в ромски и смесени секции. В първа секция за него са дали своят вот 92-ма против 31 за Петър Паунов, в 15-та Огнян Атанасов има 132 гласа, Паунов на половината. В 16-та секция Атанасов има 62 гласа, а Паунов – 35. Цели 107 гласа има Атанасов в 58 секция, единствено против 34.

Покъртителна е ситуацията и в 20 секция. Там Огнян има 158 гласа против единствено 68 за Паунов. И още, и още образци в секции… Фактите сами приказват красноречиво и обясненията са непотребни. Междувременно гръмна новината, че в Кюстендил тази заран от полицията са направили инспекция на няколко адреса по отношение на нарушавания в изборното законодателство. На един от адресите са открити и конфискувани мемоари за избрани политически сили, предстоящи резултати по секции, мобилни телефони и преносими компютри. От полицията оповестяват, че са формирани три бързи полицейски производства, като всички дейности на полицията са под надзора на Районната прокуратура.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР