Съмнения, че оставката на президента на БФС Борислав Михайлов е

...
Съмнения, че оставката на президента на БФС Борислав Михайлов е
Коментари Харесай

Бербатов се усъмни, че оставката на Боби Михайлов е истинска

Съмнения, че оставката на президента на БФС Борислав Михайлов е същинска, изрази кандидатът да оглави футбола Димитър Бербатов. Според него е значимо да се види дали краткотрайният президент Михаил Касабов ще бъде регистриран в Търговския указател до понеделник.

„ Оставката всички я чухме. Сега краткотрайно изпълняващ длъжността ще е Михаил Касабов. Той към този момент го е правил това. За да е всичко както би трябвало, той би трябвало да бъде вписан в Търговския указател в 7-дневен период. Ако това не се случи, значи нещо се мъти “, сподели Димитър Бербатов в изявление за „ Евронюз България “.

Много значимо е и къде ще бъде извършен конгресът на БФС, сподели още той. Според него би трябвало да е.отново в НДК, а не в хотели, където има доста тъмни стаички, в които да се случват разнообразни нечестни неща и да е допустима промяна на бюлетини.

Предният конгрес на БФС, на който Михайлов победи Бербатов с разлика от един глас и подозрения за операция на гласуването, бе извършен в НДК. Той обаче бе напълно „ затъмнен “. Сега Бербатов прикани всички медии да бъдат позволени да отразяват конгреса от първата до последната минута.

„ Боби Михайлов не помни къде съм играл и какво съм направил. Стоя самичък зад себе си и мога да си разреша да организирам акция. И такива думи ме карат да скърбя хората, които ги споделят.

Конгресът би трябвало да е почтен и клубовете не би трябвало да бъдат измъчвани за кого да гласоподават “, сподели още Бербатов по адрес на президента на БФС. Преди седмица Михайлов изясни, че желаят да го смъкват безработни някогашни футболисти, зад които стоят други ползи.

Сегашното управление на БФС в никакъв случай няма да види план за нов народен стадион, тъй като страната не желае да работи с тях, съобщи още Бербатов.

Екипът му имал подготвен план за нов народен стадион, акцентира той. Но отхвърли да издаде детайлности, с цел да не му бъде открадната концепцията. Стадионът ще е не толкоз надалеч от София и без атлетическа писта, изясни обаче Бербатов.

Той предложения всички останали претенденти за президент на БФС на спор.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР