Самият Тенев се хвалел, че се ползва с пълната подкрепа

...
Самият Тенев се хвалел, че се ползва с пълната подкрепа
Коментари Харесай

БЛИЦ: Доказани полицаи в столичния КАТ са „изчегъртвани”, въртят се схеми с номера

Самият Тенев се хвалел, че се употребява с цялостната поддръжка на министър Бойко Рашков
Страховити кавги избухват съвсем всекидневно в столичната „ Пътна полиция”, написа като се базира на информация от чиновници на Министерство на вътрешните работи. Още с следващото завръщане на Тенчо Тенев на управителния пост е почнало грубото отношение и редовно прилепяне на избрани чиновници в отдела да изоставен, реалокират или да извършват категорично неговите разпоредби.

Доста чиновници бяха принудени и избраха да изоставен, вместо да работят по методите на Тенев. На доста от тях бе подредено да си потърсят друга работа и да се реалокират, другояче им е квалифицирано уволняване, написа организацията. Самият Тенев се хвалел, че се употребява с цялостната поддръжка на министър Бойко Рашков. Едва ли е инцидентен фактът, че Тенев бе подложен на шефския пост в столичния КАТ, без значение от събитието, че на 11 май 2021 година бе задържан по обвиняване в длъжностно закононарушение и нелегално предпазване на муниции.

Според прокуратурата от февруари до 28 април м. година в Асеновград Тенев е превишил властта и правата си, като е избрал реализатори за подписване на контракти за подаяние в интерес на Районното ръководство, без да има право на това. Общата стойност на даренията била към 10 500 лв.. Тенев избрал две компании, които да оборудват постройката на РУ-Асеновград с видеокамери за наблюдаване, да доставят автомобилни елементи и консумативи, както и да правят поправки действия на употребени от чиновниците коли. Фактурите за тези действия били издавани на Община Асеновград като Тенев подписвал част от тях от името на същата институция. Обвиняемият е избирал доставчиците на артикули и услуги измежду свои близки и познати, твърди държавното обвиняване.

Това, обаче очевидно не тормози Бойко Рашков, който демонстративно дава поддръжката си за Тенев.

Само за няколко месеца Пътна полиция под управлението на Тенев се е разделила с потвърдени експерти и хора с редица качества и висок морал като началника на ОПП- Столична дирекция на вътрешните работи комисар Мартин Цурински, зам. началника на ОПП - Столична дирекция на вътрешните работи комисар Павликянов, началника на 01 бранш гл. контрольор П. Петков, началника на 02 гр. РОПС при 04 бранш - ст. контрольор Г. Николова, началника на ДЧ - ст. контрольор Г. Симеонов и други чиновници от отдел Пътна Полиция.

Въпросните доблестни служители на реда били „ изчегъртани” с неуместния претекст, че са в положителни връзки със предходното управление.

Ще се спрем по в детайли на протичащото се в 04 бранш, защото той е обичан на комисар Тенев, от предходните му пребивавания като шеф на отдела.

Към актуалният миг е невероятно да се вземе някои от най- мечтаните комбинации от цифри по желание ( 0001..........0009; 1000; 2000........9000, по този начин наречените карета 1111; 2222.......9999; 6969; 9696; 9966; 6699 и т.н.) без персоналната благословия на комисар Тенев и посредством дейностите на ръководителя на по този начин наречената комисия за номера по желание, настояват източници на БЛИЦ от Пътна полиция.

Според тях са известни няколко метода, по които се раздават съответни регистрационни номера на тъкмо избран адресат.

Има два разновидността за заявяване на табели с държавен надзорен номер по желание:

1. На място в ОПП - Столична дирекция на вътрешните работи - компютърна зала, където се окомплектоват документи и изготвят заявки за регистрация на ППС;

2. Чрез портала за електронни услуги на Министерство на вътрешните работи (заявленията постъпили в портала 99,9% от случаите се обработват от ст. контрольор Хр. Петров).

И според от метода, по който ще бъде деклариран стремежи номер от „ клиентите” на господин Тенев има няколко известни разновидността на деяние:

- клиентът ще вземе номер от електронния портал - господин Петров получава информация от домакина на 04 бранш тъкмо в кой миг (точен час) ще бъдат качени номерата в системата и изборът им ще бъде наличен за жители, настояват нашите източници.

Те разкриват, че избрани лица с годен електронен автограф и авансово готови сканирани документи чакат в подготвеност и след получена информация в мига, в който се появят номерата незабавно резервира стремежи номер, след което осведоми господин Тенев, или господин Петров. Номерата се качват всеки ден в друг час според от готовността на „ клиентите”, даже не еднократно, вместо заран незабавно откакто физически табелите са налични в ОПП те се качват в системата и стартират да се раздават 12... 13 даже 14.00 часа (ако с изключение на искащите да получат номер, посредством ел. портал има и такива пристигнали на място с рекомендации от господин Тенев, господин Петров персонално им спомага и резервира желанията композиция от числа).

Клиентът е пристигнал на място в ОПП - притежателя на ПС, или упълномощеното от него лице след предварителна спогодба с господин Тенев се среща с господин Петров, преди да стартира същинското разпределяне и координират метода на деяние (възможно е да се даде на клиента авансово изтеглен номер от системата за ръководство на опашките, или в случай че това е невероятно господин Петров персонално чрез въвеждане на номер на към този момент направено заявление в системата за разпределяне на номера по желание и по този начин когато стартира същинското разпределяне номера към този момент не е забележим за останалите жители, искащи номер по желание, все едно към този момент е взет през електронната система.

Най-интересното е, че когато се раздават по този начин наречените карета (4 идентични числа), те в никакъв случай не са забележими при опити да се запазят през електронния портал.

При неведнъж задаване на въпроса към господин Петров „ Как става този фокус?” се получава отговор: „ Много питаш! ".

Може да бъде даден следния образец: номер Сухопътни войски 1111 ТЕ е даден на лек автомобил Хонда ЦРВ, заявката за първична регистрация е написано в 09:44 часа, като следващият номер генериран от системата за ръководство на опашки е " 4 " и е той е с час на издаване 07:41 часа, т.е. оказва се че 2 часа не са направени заявки, а може елементарно да се ревизира че за въпросните 2 часа са направени десетки такива, това ясно демонстрира че номера е авансово изтеглен и непокътнат за тъкмо несъмнено лице, на което да се падне тъкмо избраният номер, споделят нашите източници.

Други номера, които е забавно да се ревизират са: Сухопътни войски 0001 ТВ; Сухопътни войски 0002 ТВ; СВ0003 ТА; СВ0001 ТЕ; Сухопътни войски 0005 ТЕ; Сухопътни войски 0006 ТЕ, както и всички карета (4 идентични числа) от серии Сухопътни войски...... ТА,ТВ и ТЕ.

Относно прекосяването на коли през контролно техническия пункт (канали), забавното е че там дълготраен чиновник е механик механика Тошко Донов, който е братовчед на господин Тенев и множеството коли на „ приятели” на комисар Тенев минават точно оттова (ако не са от марките Ауди, Мерцедес или БМВ-те минават на канал 10) със съдействието на довереният му контрольор Вътю Христов, който при пораждане на какъвто и да е било проблем с ПС, изпратено от комисар Тенев го позволява „ правилно” (такава е обстановката с лек автомобил Ауди А6 с рег. номер Сухопътни войски 2388 ТЕ, чиито датски ваучър е със следи от подправяне на няколко позиции, вместо да бъде осъществени нужните действия( експертизи и т.н) господин Христов „ позволява проблема” и записва автомобила).

Нашите източни настояват, че роднината на комисар Тенев - Тошко Донов - нормално се написа по всекидневен наряд на канали 1 или 2 в товарно хале и когато е нужно да се извърши не регламентирана промяна в данните на товарни транспортни средства тя бива осъществена точно от него.

Затова е редно способените органи да разровят протичащото се в „ Пътна полиция” и да вземат отношение.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР