Самият меморандум съдържа текст, че ако не приемем условията им,

...
Самият меморандум съдържа текст, че ако не приемем условията им,
Коментари Харесай

Сачева за меморандума: Очаквахме преговори, а не тюрлюгювеч

Самият меморандум съдържа текст, че в случай че не приемем изискванията им, ще отидем на избори. Явно това е визията за ръководство на сътрудниците от " Промяната ". Виждаме опит за напън и операция от страна на ПП-ДБ, а не подаване на ръка. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС в bTV Деница Сачева.

" Очаквахме да седнем на масата и да водим диалози и договаряния, а не да получим един меморандум-тюрлюгювеч. "

" Господин Денков в действителност обича да пътува, тъй като непрекъснато е в чужбина ", добави тя.

" Регулаторите би трябвало да се оглавяват от политически неутрални специалисти. " Промяната " не помниха, че предложиха за подуправител на Българска народна банка народен представител от тяхната партия - Андрей Гюров ", напомни Сачева.

" Не може да има политическо парцелиране на правосъдната система, на службите и на регулаторите. Никой не изясни и измененията в Национална агенция за приходите и митниците ", разяснява депутатът от ГЕРБ-СДС.

Откога е закононарушение да си майка на народен представител, разяснява тя случая с шефката на Комисия за защита на конкуренцията, която е майка на депутата от ГЕРБ Александър Ненков. " Толкова двойки от Политическа партия влязоха в политиката, че се чудя, че роднински връзки се оказаха проблем. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР