Самият Кимпембе също иска да бъде продаден. Той се чувства

...
Самият Кимпембе също иска да бъде продаден. Той се чувства
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен поиска сериозна сума за Кимпембе

Самият Кимпембе също желае да бъде продаден. Той се усеща подценен, защото заплатата му е много по-малка от тази на звездите в клуба. В последните дни претендентите за неговия автограф непрекъснато се усилват. Той е свързван с интерес от страна на Челси, Ювентус и Атлетико Мадрид.

Засега апетитите на Челси към бранителя са най-големи. Томас Тухел мощно желае този футболист, който познава чудесно от взаимната им работа по време на престоя на немския експерт на " Парк де Пренс ". В Юве пък виждат в негово лице съвършен заместител на Матайс де Лихт, в случай че нидерландецът бъде продаден, както се обрисува.

Изглежда претендентите за Кимпембе ще би трябвало да са подготвени да развържат кесията, в случай че желаят този футболист. На този стадий от ПСЖ не са склонни да вършат взаимни отстъпки и ще упорстват за цената, която към този момент споменахме. За Юве тази сума не би трябвало да бъде чак подобен проблем, защото се чака торинци да вземат много повече от продажбата на Де Лихт. Тази цена обаче може и да разколебае Челси, който към този момент заплати много пари за привличането на Рахийм Стърлинг и Калиду Кулибали, а лондончани са покрай договорка и за Нейтън Аке.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР