Самият факт, че лицензът е застрашен, значи има проблем. Аз

...
Самият факт, че лицензът е застрашен, значи има проблем. Аз
Коментари Харесай

Йовов: Левски няма да последва съдбата на ЦСКА

" Самият факт, че лицензът е заплашен, значи има проблем. Аз нямам подозрение, че ще бъдат погасени тези отговорности, само че фактът, че казусът е налице е очевиден. Може би хората би трябвало да се замислят по-бързо, с цел да не се стига до такива моменти и да се губят непотребни пари ", съобщи някогашният футболист и за малко шеф в Левски Христо Йовов във връзка обстановката при " сините " сега. На въпрос вероятен ли е вид какъвто се получи при ЦСКА, Йовов отговори в изявление за Канал 3:

" Не желая да сравнявам двете неща. Смятам, че всички футболни хора са си извадили изводите от това, което се случи с ЦСКА. Самите отговорности не са толкоз огромни, колкото бяха тогава при тима на ЦСКА. Какво виждаме в този момент светва една лампичка, която предизвестява, че Левски би трябвало да поеме по различен път. "

" Това е работата на новия изпълнителен шеф съгласно мен. Той би трябвало да бъде доста деликатен в това нещо. Тъй като като цитирахме 26 или 27 професионални футболисти с професионални контракти, в случай че не можеш да се разделиш с някои от тях и привлечеш нови 3-4 или петима, нямам визия какво е сложил условия старши треньорът, те стават 32-ама. И обикновено е зимата, когато правиш прехвърляния да сгрешиш. Защото знаем, че сега Левски се стреми да притегля футболисти, които са без трансфер, а през зимата доста рядко се намират положителни, които са без тимове. Така, че би трябвало да се внимава доста и може би спортният шеф е неотложен в този миг ", разяснява още Христо Йовов. Първа лига 20 кръг, събота 15 декември  Берое 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР