Самият факт, че БСП се явяват сами, за да поискат

...
Самият факт, че БСП се явяват сами, за да поискат
Коментари Харесай

Цветанов: БСП са сами за вота на недоверие

Самият факт, че Българска социалистическа партия се явяват сами, с цел да изискат избор на съмнение, значи, че опозицията желае повече звук и внушения, само че не и действителни решения. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в ефира на Дарик радио.
„ Когато Председателството приключва, и е сполучливо по оценки на европейските водачи и министрите, Българска социалистическа партия желаят да го затворят с избор на съмнение “, разяснява той. „ За да покажат идентичността си на партия, която желае единствено да върви в борба, не се старае и не се стреми да взе участие в политическия живот на страната, да предлага различни решения “, съобщи Цветан Цветанов.
„ Знаем по какъв начин ръководи Българска социалистическа партия, и бранш " Сигурност ", и бранш " Икономика ", и бранш " Енергетика ", посочи той. „ Очаквам с неспокойствие претекстовете да бъдат импортирани в българския парламент, тъй като една седмица за Българска социалистическа партия е незадоволителна, с цел да си формулират претекстовете, да бъдат импортирани и да изискат избор на съмнение “, сподели още Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР