Самите ГЕРБ признаха, че с 1 лев не могат да

...
Самите ГЕРБ признаха, че с 1 лев не могат да
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Няма нужда от вълшебник на местните избори

Самите ГЕРБ признаха, че с 1 лев не могат да се оправят. До 2005 година ситуацията беше същото. Връщаме се във време, в което нямаме закон за лобизма. Дали 1 лев, или 0, няма никаква разлика. Румен Радев не наложи несъгласие, тъй като се е съобразил с желанието на народа, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов”, ръководителят на БСП-София, Калоян Паргов.

В момента е в средата на бюджетната година. Това можеше да бъде признато от 1 януари 2020 година. Може би тъй като някой чака на изборите през есента да не бъде толкоз безапелационен колкото е порез последните 10 години, сподели още той.

Няма потребност от магьосник на локалните избори. София има потребност от нова философия от това по какъв начин се ръководи. За 10 години нито един проблем на столицата не се реши напълно. Нашата номинация ще бъде септември, тъй че тогава ще се види. В момента поради резултатите от Европейските избори, недоволството на обществото и претенциите на инициативните комитети, считаме, че ще притеглим нужната външна страна за спечелването на София. Има няколко десетки претендента, които да предпочетени. Помните, че Румен Радев не беше с най-вече номинации, само че ето, че стана президент, сподели Калоян Паргов.

Това, което ще кажа е,че имаме потребност гласа на софиянци ще бъде чут. Ние търсим човек, който да разтвори разнообразни пластове на обществото, освен левите. Да, Мая Манолова им качества, само че има доста претенденти, на които не желая да подценявам качествата, безапелационен беше той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР