Самир Насри разкри, че по време на престоя си в

...
Самир Насри разкри, че по време на престоя си в
Коментари Харесай

Самир Насри за момента, в който почти умрял

Самир Насри разкри, че по време на престоя си в Олимпик Марсилия е имал миг, в който е бил съвсем мъртъв. Той е бил повален от менингит и никой не го е посещавал в болничното заведение.

Бившият футболист на Арсенал и Манчестър Сити си построи репутацията на нахален човек по време на своята кариера на терена и отвън него.

Бившият френски национал описа в изявление за „ Canal + “ за времето, в което е бил съществено болен в болница и е бил оставен самичък да се бори за своя живот.

„ Мога да се погледна в огледалото и знам, че съм си запазил достолепието и съм самичък. Някои може да кажат, че съм нахален или че имам горделивост, само че аз съм прям. Ако ме харесвате, това е добре, в случай че не ме харесвате и това е добре “, разяснява Насри.

„ По време на последната ми година в Марсилия аз бях в болница 12 дни с менингит. Тогава видях същинската страна на хората. Видях подлостта и лицемерието на хората, които са били с мен единствено в положителните дни, когато аз бях дребния принц на Марсилия, когато играех мощно, когато бях национал. Тогава доста хора ме подкрепяха. Когато бях болен и 12 дни в болница с менингит и бях толкоз покрай гибелта, никой нямаше до мен “, описа футболистът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР