Сами Шийн вече е голямо момиче - на цели 18,

...
Сами Шийн вече е голямо момиче - на цели 18,
Коментари Харесай

Дъщерята на Чарли Шийн уверено върви по своя път

Сами Шийн към този момент е огромно момиче - на цели 18, тя е подготвена да завладее света със своя жанр.
 Денис Ричардс, Сами Шийн и поздравът по случай рождения ден на дъщерята на Чарли Шийн
Какво чества дъщерята на Чарли Шийн

И от кого получи благо обръщение

Дъщерята на актьорите Чарли Шийн и Дениз Ричардс като че ли по всякакъв начин се пробва да излезе от сянката на известните си родители и да прави нещата по своя метод. Един от тях е опитът ѝ да се наложи като инфлуенсър в обществените мрежи. Затова и непрекъснато " залива " почитателите си със фотоси и информация, свързани с живота ѝ.

И в случай че надникнем в Instagram профила ѝ, ще забележим, че единствено преди ден Сами още веднъж го е направила. На фотосите тя театралничи измежду природата, облечена с настоящия сега кроп топ, чийто черен цвят контрастира с белия, необятно разкроен панталон. Интерес провокира и изборът на обувки - те са груби, черни и с висока платформа.

И още нещо прави усещане - новият цвят на косата.

Сами постоянно е била със светла коса, само че очевидно в този момент тя е взела решението да мине в тима на платинено русите. И в случай че би трябвало да сме почтени, получило ѝ се е добре.

Всъщност, Сами показа пред света новата си визия още преди няколко седмици, публикувайки свои фотоси с новата прическа. Към които тогава написа шеговитото " законно руса ". Което беше намек и за скорошния ѝ рожден ден, който тя отпразнува с празненство и другари.

Тогава майка ѝ, актрисата Денис Ричардс насочи благо обръщение към своята щерка, което бе и опит двете да възстановят своите положителни връзки. От известно време връзката посред им е затруднена и даже Сами е взела решението да живее при татко си Чарли Шийн. Явно по този начин се усеща добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР