Сами Шийн обяви какви са намеренията и в краткосрочен план.

...
Сами Шийн обяви какви са намеренията и в краткосрочен план.
Коментари Харесай

Кое е единственото нещо, което пречи на дъщерята на Чарли Шийн да уголеми гърдите си

Сами Шийн разгласи какви са желанията и в кратковременен проект. 19-годишната щерка на Чарли Шийн и Дениз Ричардс е взела решението да уголеми гърдите си, което евентуално ще ѝ е от изгода, защото сега тя се изявява като секс служащ в платформата за възрастни OnlyFans.

Но преди да пристъпи към значимата за нея смяна, първо би трябвало да отстрани един неприятен табиет от сегашното - а точно да откаже никотина.

Това показа самата Сами посредством видео в TikTok, казвайки, че е пристрастена към никотина от пет години, а е нужно да се откаже от него най-малко месец преди интервенцията. " Тревожа, тъй като нямам и ден в последните години без тютюн " сподели тя пред камерата. " Но пък мисля, че интервенцията на гърдите ще избави живота ми, тъй като ме принуждава да спра цигарите. Така че, има още един плюс. "

" Но е пъклен мъчно ", добавя още Сами и признава, че нееднократно се е опитвала да завърши с нездравословния табиет, само че не ѝ се е получавало. Но в този момент е доста окуражена, тъй като не желае да се откаже от концепцията за по-големи гърди. Дори си е поръчала книга, отдадена на отхвърли от тютюна. Но и незабавно признава, че към момента не е почнала да я чете. Защото се усеща прекомерно уплашена от това какво ще се случи с нея, когато спре никотина - защото " целият ѝ живот се върти към него ".

Затова в този момент тя се обръща към почитателите си за всевъзможни оферти за прекъсване на цигарите с " минимум количество признаци на лишаване ".

Сами Шийн обяви през юни, че работи в OnlyFans, само че сподели, че ще цензурира зърната си, до момента в който не уголеми гърдите си. " Все още демонстрирам съвсем всичко. Просто желая да изчакам, до момента в който " девойките " бъдат такива, каквито желая, с цел да съм изцяло уверена във всичко, което демонстрирам " сподели тя.

Момичето посочи и, че не прави секс пред камера и не е порно звезда. А се дефинира като секс служащ, тъй като главният ѝ източник на приходи е точно от OnlyFans, написа Page Six.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР