Борецът от щата Охайо, Сами Сасо, прострелян близо до кампуса в петък вечер

...
Сами Сасо, двукратен вицешампион на NCAA по борба за щатския
Коментари Харесай

Сами Сасо, двукратен вицешампион на NCAA по борба за щатския университет в Охайо, се възстановява, след като беше прострелян близо до кампуса в петък вечер.

Според полицията стрелбата е станала в блок 1300 на North High Street малко преди 20:30.

Полицията не е идентифицирала жертвата, но треньорът по борба на OSU Том Райън пусна изявление рано в събота следобед за инцидента .

„Студентът и спортист от щата Охайо Сами Сасо стана жертва на безсмислен инцидент със стрелба в петък вечерта в Кълъмбъс“, гласи изявлението на Райън.

„Сасо беше транспортиран до Държавния университет на Охайо Wexner Medical Center (WMC), където той продължава да бъде обгрижван и наблюдаван. Нашият треньорски екип, заедно с членовете на програмата по борба и администраторите на леката атлетика, са благодарни на болногледачите в WMC, благодарим, че нараняванията на Сасо не са животозастрашаващи, и подкрепят Сасо и семейството му. OSUPD помага на полицията в Кълъмбъс с текущото разследване."

Сасо, който е петогодишен ученик, е от Назарет, Пенсилвания.

Няма налични малко подробности за стрелбата, която според някои доклади е свързана с опит за грабеж. Към обяд в събота няма заподозрени, задържани и Сасо остава в тежко състояние.

Сасо, един от деветте Buckeyes за всички времена, спечелили статут на All-America четири години, приключи своята OSU сезон тази година с поредица от отличия, включително да бъдеш два пъти обявен за шампион на Голямата десетка, на All Big Ten тази година и да се класираш за турнира на NCAA четири пъти.

В отговор на стрелбата имаше изблик на подкрепа за Сасо в социалните медии, като много студенти от щата Охайо и членове на общността по борба му пожелаха бързо възстановяване.

„Ние сме с теб, Сами“, написа в Twitter атлетичният директор на OSU Джийн Смит.

[email protected]

@LilyLCarey

Тази статия първоначално се появи в The Columbus Dispatch: Борецът от OSU Сами Сасо в болница, след като беше прострелян в петък вечер

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР