Самата тя обаче не се възприема като литературен творец, а

...
Самата тя обаче не се възприема като литературен творец, а
Коментари Харесай

За Личния Живот На Д-Р Огнянова Се Мълчи, Но Дръжте Се! Актрисата Призна За Връзка С Много Известен И Скандален Българин! Кой Би Предположил

Самата тя обаче не се възприема като книжовен създател, а просто е основала “детските книги, които някой трябваше да ги напише ”.

“Мечтата ми беше да ме одобряват в Художествената академия и направих всичко допустимо, с цел да стане, само че по-късно осъзнах, че желая да се занимавам с нещо друго, тъй като рисуването е доста интровертно занятие, за разлика от актьорството. Така се озовах в НАТФИЗ. ”, разкрива Диана Димитрова.

“Като дребна доста се биех с по-големите момчета ”, споделя актрисата и признава, че по душа е мъжкарана.

“Актьорският текст и задания канализират моята сила ”, описа Диана Димитрова. “Общото сред мен и доктор Огнянова от “Откраднат живот ” е любовта ми към децата ”, споделя тя и добавя, че сериалът я е направил доста по-разпознаваема измежду хората, което от една страна я радва, само че от друга я тормози, написа Блиц.

“Любовта ми с доцент Банков, както всяка една обич ще стигне до дъно ”, загатва с усмивка актрисата и се майтапи, че не можа да каже по какъв начин се целува Юлиан Вергов, а единствено неговия екранен облик. Така тя действително отхвърли слуховете, че сред нея и сътрудника й Вергов има химия и отвън сериала.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР