Самата реализация на убийството е технология. Обикновено тези неща се

...
Самата реализация на убийството е технология. Обикновено тези неща се
Коментари Харесай

Журналистът Йово Николов за Алексей Петров: Самата реализация на убийството е технология

Самата реализация на убийството е технология. Обикновено тези неща се правят от експерти и има една предварителна сериозна подготовка за това действие и заради тази причина, в случай че има задоволително информация, а такава имат единствено проверяващите, може да се създадат някакви разсъждения - това разяснява пред Българска национална телевизия журналистът от в. " Капитал " Йово Николов.

Според него, мястото е определено неслучайно, осъществено е с дългоцевно оръжие, което допуска една много огромна степен на акуратност.

" Това е третият формален атентат против Алексей Петров. Първият също беше осъществен с дългоцевно оръжие, несполучлив, несъмнено. Предполага се, че е осъществено от експерти. И като споделям, че това изисква една сериозна подготовка, разумно е да се счита, че придвижването на Алексей Петров е било усърдно изучавано ", сподели Йово Николов.

По думите му, за разлика от битовите закононарушения, когато се приказва за поръчкови убийства, разкритията им са 0,01%. И обществото по този начин е настроено, че тези сходни убийства ще влязат в графата - неразкрити.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР