Самата певица призна, че английския не й е силна страна.

...
Самата певица призна, че английския не й е силна страна.
Коментари Харесай

Няма Равна! Софи Маринова Втрещи Зрителите На Капките С Тази Нова Издънка, Журито Се Хванаха За Главите!

Самата певица призна, че британския не й е мощна страна. От друга страна обаче влезе толкоз решително в облика, че резултатът бе неповторим.

Също толкоз колоритни като Софи Маринова бяха и други звезди от шоуто. Марги Хранова влезе в облика на Мими Иванова, а Развигор Попов излезе да пее дружно с нея. Той даже съумя да стресне Хилда Казасян, като провокира голяма изненада с влизането си и минавайки около журито.

Златка Райкова се въплъти в кожата на Лу Вега. Този път обаче даже Фънки бе на мнение, че тя би трябвало да се постарае повече. За сметка на това Иван Юруков съумя да разбие всички в облика на Ейми Уайнхаус. Актьорът бе толкоз добър, че съумя да накара даже Маги Халваджиян да излезе на сцената, с цел да го поздрави, написа " Разкрития ".

Шегите и закачките на Рачков и Зуека във връзка семейството Халваджиян не спираха и тази седмица. Водещите обаче леко се увлякоха и мнозина фенове започнаха да се тревожат, да не би в действителност дуото да е в спор с продуцента на „ Полицаите от края на града “. Самият Маги със смях показа, че съжалява, че се е върнал, защото водещите не му дават думата. Той даже сложи брат си на горещия стол на журито, което стана нов мотив за смешки и закачки в залата.

Що се отнася до Софи Маринова, певицата е безапелационна, че доста се е забавлявала. А какъв облик ще й се падне идната седмица следва да забележим занапред.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР