„Съмъртийм“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Робинзон“,

...
„Съмъртийм“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Робинзон“,
Коментари Харесай

Определени са концесионери на шест морски плажа

„ Съмъртийм “ ЕООД е избран за концесионер на морски плаж „ Робинзон “, община Несебър, област Бургас.

Концесионерът се избира за период от 15 години, като размерът на първото годишно концесионно заплащане е 66 089,66 лева без Данък добавена стойност. Размерът на концесионното заплащане за всяка година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 4,50 на 100 без Данък добавена стойност. Инвестициите, свързани с организация на спортно-развлекателни действия на морския плаж за периода на концесията са в размер на 56 862 лева с Данък добавена стойност.

„ Съмъртийм “ ЕООД е избран също за концесионер на морски плаж „ Кранево - централен “, община Балчик, област Добрич. Концесионерът се избира за период от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно заплащане е 119 387,74 лева без Данък добавена стойност. Концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 6,10 на 100. Инвестициите, свързани с организация на спортно-развлекателни действия на морския плаж за периода на концесията в размер на 35 892 с Данък добавена стойност.

„ Миг Варна 2014 “ ЕООД е избран за концесионер на морски плаж „ Сахара 2 “, община Варна, област Варна. Концесионерът се избира за период 6 януари 2021 година от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно заплащане е 38 154,42 лева без Данък добавена стойност. Концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 6,00 на 100. Инвестициите, свързани с възстановяване на образа и с организация на санитарно- хигиеничното поддържане на морския плаж за периода на концесията са в размер на 144 313,20 лева с Данък добавена стойност.

„ Миг Варна 2014 “ ЕООД е избран също за концесионер на морски плаж „ Офицерски - запад “, община Варна, област Варна. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 2.00 на 100 без Данък добавена стойност. Размерът на годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 14 662,22 лева без Данък добавена стойност.

„ Кънпет 17 “ ЕООД е избран за концесионер на морски плаж „ Офицерски - изток “, община Варна, област Варна. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 2,20 на 100 без Данък добавена стойност. Размерът на годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 18 858,96 лева без Данък добавена стойност.

„ ПАЛМА 2019 ТОТАЛС “ ДЗЗД е избран за концесионер на морски плаж „ Кранево юг- 1 “, община Балчик, област Добрич. Концесионерът се избира за период от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно заплащане е 22 164,98 лева без Данък добавена стойност. Концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 10,50 на 100. Инвестициите, свързани с възстановяване на образа на морския плаж, са в размер на 46 887,60 с Данък добавена стойност за периода на концесията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР