Самарпита Яшасвини – писател и експерт по астрология, определи представителите

...
Самарпита Яшасвини – писател и експерт по астрология, определи представителите
Коментари Харесай

4 зодии, които са най-големите ПРЕДАТЕЛИ

Самарпита Яшасвини – публицист и специалист по астрология, дефинира представителите на кои зодии стават най-често предатели, заяви уеб сайтът Pinkvilla.
Според нея, тези хора не се вълнуват от възприятията на близките и доверието към тях. Единственото, което желаят е, да предават, да подвеждат, да удрят с нож в гърба и да се подиграват със слабостите на хората, на които предизвикват болежка и неприятности.
Овните не могат да бъдат избрани като ненадеждни хора, защото те могат да бъдат положителни другари и да оказват поддръжка в сложни моменти, в случай че е належащо. Но когато става въпрос за избор сред другар и личната им личност, представителите на тази зодия наложително избират себе си. Те не разсъждават доста, в случай че решат да нанесат на някого удар в гърба.

Близнаците са двулични. Те могат да се преструват, че са най-хубавите другари и да вършат всичко допустимо, с цел да завоюват доверието. Те принуждават хората към себе си да разкрият своите слаби страни. А по-късно употребяват тази информация, когато минимум може да се чака. Близнаците са подготвени без съмнение на всевъзможни подлости, в случай че това им е преференциално.
Лъвовете са амбициозни, целеустремени, само че и доста нападателни хора. Те желаят най-хубавото за себе си и са подготвени на всичко, с цел да го реализиран. Даже в случай че за задачата би трябвало да извършат изменничество.
Стрелците се стараят да бъдат дружно с такива хора, които обичат веселието и завършеният. Но в случай че нечия компания им омръзне, те с лекост могат да предадат приятеля си или даже цяла група и да се впуснат в търсене на нови „ жертви “. За стрелците главната задача е да се любуват на живота, без значение с кого.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР