Саманта Маркъл още веднъж се прицели в сестра си, която

...
Саманта Маркъл още веднъж се прицели в сестра си, която
Коментари Харесай

Защи полусестрата на Меган Маркъл сравни принц Хари с хамстер?

Саманта Маркъл още един път се прицели в сестра си , която неотдавна е херцогиня на Съсекс, написа E! News.

Този път в мотив се трансформира рожденият ден на принц Хари тази събота, когато полусестрата на Меган Маркъл за следващ път се възползва да обърне внимание на това по какъв начин кралското семейство пренебрегва татко им Томас Маркъл .

Саманта написа в Twitter:

„ Честит рожден ден, Хари! Докато нападаш тортата си, намерения за пожеланията, които по този начин и не изпрати на своя ТЪСТ! “

 Принц Хари Меган Маркъл Twitter

Думите са съпроводени от фотография на хамстер , който протяга ръка към парче торта и чип за покер. Единственото, което животинчето би могло да има общо със брачна половинка на херцогинята, е рижавият цвят.
 Последвай лисицата! Edna предлага Последвай лисицата!
Саманта постъпи по сходен метод и за рождения ден на Меган Маркъл на 4 август. Тогава пожеланието беше: „ Честит рожден ден, Мег! Би било уместно и благо от теб да изпратиш на татко ни картичка със забавяне за рождения му ден на 18 юли. “

В други известия в обществената мрежа неотдавна сестрата на херцогинята я назова Круела Девил и заплаши, че ще държи нея виновна, в случай че татко им издъхне засегнат и отчужден от щерка си, която към този момент е част от кралското семейство.

От Бъкингам не престават да дават отговор с безмълвие на изказванията на Томас и Саманта Маркъл в медиите и обществените мрежи. Неотдавна се говореше, че херцогинята възнамерява среща с татко си по време на своята лятна отмора, само че към този момент няма информация дали това в действителност се е случило.

 Принц Хари Меган Маркъл Getty

Междувременно принц Хари и Меган Маркъл не престават с работните си задължения, като им следва скоро да се върнат в клас , написа Darik News. На 24 септември двамата ще посетят Университета в Лофбъро , с цел да участват на премиите We Are Coach Core. Те имат за цел да трансформират живота на младежите, употребявайки силата на спорта.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР