Саманта Фокс, Прешъс Уилсън и Ирина Флорин с танцувално шоу

...
Саманта Фокс, Прешъс Уилсън и Ирина Флорин с танцувално шоу
Коментари Харесай

Диско Диви в Античния театър


Саманта Фокс, Прешъс Уилсън и Ирина Флорин с танцувално шоу на 25 септември в Пловдив

Грандиозно денс шоу с шлагери от 70-те, 80-те – 90-те ще огласи Античния спектакъл в Пловдив на 25 септември тази година.

Шоуто „ Диско Дивас “ ще стартира в 19, 30 часа.

На една сцена за първи път ще се съберат звездата на „ Иръпшън “ Прешъс Уилсън, фантазията на всеки мъж през 80-те Саманта Фокс и българската поп-икона с най-вече денс шлагери Ирина Флорин, която с „ Цвят виолетов “, „ Пътуване “, „ Мога “ и „ Докога “ вкара българската музика в нощните заведения през 90-те години.

„ Спектакълът ще бъде самобитна хронологията на диско музиката от появяването й в средата на 70-те години до ден сегашен. Тази музика оказва огромно въздействие върху клубната просвета и за нас е същинско предизвикателство да създадем шоу под намерено небе, което е пътешестване във времето с най-големите шлагери на три столетия, които и до през днешния ден са в плейлистите на всеки клуб и фамилно празненство “, оповестяват уредниците от „ Юнайтед прес интеренешънъл Ивентс “.

2 -часовото шоу ще бъде преносим дансинг, на който няколко генерации меломани ще могат да танцуват с шлагерите на Саманта Фокс като „ Touch Me е ”, “Nothing’s Gonna Stop Me Now “ и  „ Naughty Girls (Need Love Too) “ и на Прешъс Уилсън, която дава обещание да стартира със златните „ I Can’t Stand the Rain “  и  „ One Way Ticket ”, които я трансформират в диско кралица с групата Иръпшън в средата на 70-те години.

„ Много съм щастлива, че още веднъж ще бъда в България. Спомням си първото посещение на „ Слънчев бряг “ с групата на фестивала „ Златният Орфей “, където имахме рецитал. Беше доста прочувствено. Бяхме оттатък Желязната завеса и чакахме да забележим хора с униформи, сковани от боязън. Ние срещнахме усмихнати, гостоприемни българи, които знаят по какъв начин да се забавляват “, споделя Прешъс Уилсън.

Саманта Фокс прибавя:

“Нямам самообладание да посетя Пловдив и да танцуваме дружно! Подготвила съм нова стратегия особено за шоуто в Античния спектакъл. “

За Ирина Флорин присъединяване в „ Диско Дивас “ е привилегия:

“Да бъда на една сцена с певици, които имат по няколко шлагера в ТОП 10 на Англия, е чест. Диско музиката е повлияла и въздейства на доста международни музиканти. Има ли човек, който да не е танцувал на „ Touch Me е ” или „ One Way Ticket “?  

Билетите са пуснати в продажба от през днешния ден на цени от 40 до 130 лв..

Линк към билетите:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/disco-divas-plovdiv-ancient-theatre-612085/event.html
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР