Сам Смит е изпълнителят на Writing’s On The Wall –

...
Сам Смит е изпълнителят на Writing’s On The Wall –
Коментари Харесай

Песента към новия Бонд ще е в мъжко изпълнение

Сам Смит е изпълнителят на Writing’s On The Wall – главната ария към „ Спектър “, 24-то премеждие на Джеймс Бонд. „ Спектър “ е с българска премиера на 6 ноември, а песента ще дебютира на 25 септември.

Мултиплатиненият актьор Сам Смит е съавтор на Writing’s On The Wall дружно с различен притежател на Грами Джими Нейпс. Това е първата ария от филм за Джеймс Бонд, която е записана от мъж и английски солов изпълнител  от 1965 година насам.

Дебютният албум на Смит The Lonely Hour се изстреля до No. 1 във Англия и No. 2 в Съединени американски щати, с общо пет сингъла преди всичко във Англия, четири награди Грами, три награди БРИТ, шест награди MOBO, награди Q и AMA.

Продуцентите на „ Спектър “ Майкъл Дж. Уилсън и Барбара Броколи разясниха: „ Сам и Джими написаха най-вдъхновяващата ария за „ Спектър “ и, с невероятното осъществяване на Сам, Writing’s On The Wall сигурно ще се подреди измежду най-великите Бонд песни за всички времена ”.

Смит подчертава: „ Това е един от върховите моменти в моята кариера. За мен е чест най-сетне да мога да разглася, че ще извърша идната Бонд ария. Много съм разчувствуван да бъда част от това основно английско завещание и да се наредя до някои от най-силните ми музикални музи. Надявам се всички да харесат песента най-малко толкоз, колкото аз се любувах на нейното основаване. ”

Предишните 23 Бонд песни са измежду най-запомнящата се кино музика на всички времена. Последният сингъл Skyfall е в осъществяване на Адел и получи награди Оскар и Златен глобус за Най-добра истинска ария, премия БРИТ за Британски сингъл на годината и премия Грами за Най-добра ария за образна медия. 

За Джеймс Бонд:

Загадъчно обръщение от предишното на Бонд го изпраща на персонална задача в Мексико Сити, а след това и в Рим, където среща Лучия Шарра, красивата и неразрешена вдовица на скандално прочут мафиот. Бонд прониква на загадка среща, където схваща за съществуването на злокобна незаконна организация, известна под името „ Спектър “.

Междувременно в Лондон, Макс Денби (Андрю Скот), новият шеф на Центъра за национална сигурност, подлага на подозрение дейностите на Бонд и смисъла на ръководеното от М (Ралф Файнс) MI6. Бонд скрито вербува Мънипени (Наоми Харис) и Кю (Бен Уишоу), които да му оказват помощ да открие Маделин Суон (Леа Сейду), дъщерята на неговия отдавнашен зложелател господин Уайт (Йеспер Кристенсен), който може да се окаже ключът към разкриването на „ Спектър “. Като щерка на наемен палач, тя схваща Бонд по-добре от мнозина други.

Приближавайки се от ден на ден до сърцето на „ Спектър “, Бонд открива смразяваща връзка сред себе си и врага, който търси, изигран от Кристоф Валц.

Сам Мендес се завръща като режисьор на „ Спектър “, а Даниел Крейг се превъплъщава в ролята на Агент 007 за четвръти път. Продуценти на лентата са Майкъл Дж. Уилямс и Барбара Броколи, а сюжетът е дело на Джон Лоугън, Нийл Първис & Робърт Уейд и Джез Батъруърт.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР