Сам Нийл носи много шапки и не говоря само за

...
Сам Нийл носи много шапки и не говоря само за
Коментари Харесай

„Ябълките никога не падат“ даде на Сам Нийл това, което иска: „Имам нужда от проект, който да ме разтегне“

Сам Нийл носи доста шапки и не приказвам единствено за емблематичната панамска шапка, носена от Алън Грант или Акубрата, която носеше в Hunt for the Wilderpeople. Сам Нийл е артист, винопроизводител, притежател на бизнес, персона в Instagram, създател и ловък – въпреки и самоироничен – повествовател. Сам Нийл също е мой човек.

Изпускам журналистическото превземане тук, тъй като имам вяра, че това е универсално. Всички имаме един човек от поп културата, който значи може би непропорционално доста за нас, само че каквото и да е. Разбрахме. За мен това е Сам Нийл и прекарах шест години, анализирайки и възхвалявайки работата на този човек за Decider.

Привилегия на моята специалност — специалност, която одобрявам съществено все пак може би непрофесионално встъпление в дневника — е, че понякога мога да приказвам с хората, чиято работа има огромно значение за мен. Да, аз съм критик и публицист, само че съм и двете неща, тъй като филмите и малкия екран от дълго време вълнуват душата ми. И в Сам Нийл, добре, открих ут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР