Сам Джалала заема ръководен пост в компанията от КупертиноСам Джадала

...
Сам Джалала заема ръководен пост в компанията от КупертиноСам Джадала
Коментари Харесай

Кадър на Microsoft ще развива „умния дом” на Apple

Сам Джалала заема управителен пост в компанията от Купертино

Сам Джадала оглави отдел на Apple за умния дом (снимка: Sam Jadallah / Facebook)

Apple на е б ивш експерт на Microsoft на поста управител на поделението за артикули за умния дом. С ам Джадала работ и в компанията от Редмънд в интервала от 1987 до 1999 г . в отдела за връзки с обществеността, заяви CNBC.
още по тематиката
След овакантяване на Mirosoft Джадала работи в още пет компании, а също по този начин основава личен стартъп Otto, който се опита да наложи на пазара интелигентна ключалка на цена от 700 $, само че планът не реализира задачите си.

Въпреки неуспеха на Oppo, профилирани медии оцениха качествата на устройството, като допи го нарекоха „ Apple в света на умните брави ”. Не я ясно дали това е повлияло на решението на Купертино да притегли експерта в редиците си, само че сигурно той ще придвижи концепциите си на новото работно място.

Назначението на Джадала разкрива сериозните планове на Apple към пазара на решения за умния дом. Не е ясно обаче дали компанията ще пусне ново устройство или ще акцентира на първо място на софтуера и съвместимостта с продуктите на други разработчици.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР