Сам Алардайс ще бъде новият мениджър на Евертън, след като

...
Сам Алардайс ще бъде новият мениджър на Евертън, след като
Коментари Харесай

Евертън постигна договорка със Сам Алардайс


Сам Алардайс ще бъде новият управител на Евертън, откакто реализира сделка с управлението на клуба, оповестява Sky Sports. Големия Сам ще размени на поста краткотрайния ментор Дейвид Ънсуърт, който води "карамелите" след уволнението на Роналд Куман предишния месец.

Алардайс разгласи, че се отдръпва от специалността след края на предишния сезон, когато изведе Кристъл Палас до 14-то място в крайното класиране. Английският експерт отхвърли първичната оферта от страна на Евертън преди две седмици, заявявайки, че клубът не е посочил задоволително предпочитание да го притегли. Очевидно управлението на отбора е подобрило офертата към Алардайс, тъй като той ще поеме тима от на следващия ден, а довечера се чака да следи онлайн дуела с Уест Хем на "Гудисън Парк".

Сами Лий ще бъде помощник управител на някогашния селекционер на Англия, а в щаба му ще влезе и досегашният ментор на Лестър Сити Крейг Шекспир. Легендарният нападател на Евертън Дънкан Фъргюсън също ще бъде в щаба на Алардайс, а краткотрайният треньор Дейвид Ънсуърт ще се завърне на предходната си позиция и ще води младежкия състав.

Във Висшата лига Алардайс е водил още тимовете на Нюкасъл, Уест Хем, Блекбърн Роувърс, Болтън и Съндърланд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР