Сълзотворен газ е сред най-новите сладоледени вкусове, които предлага специализиран

...
Сълзотворен газ е сред най-новите сладоледени вкусове, които предлага специализиран
Коментари Харесай

Сладолед с вкус на сълзотворен газ

Сълзотворен газ е измежду най-новите сладоледени усети, които предлага профилиран магазин в Хонконг, съобщи Асошиейтед прес.

Основната съставна част на новото ледено прелъщение е черен пипер, който припомня за острата пиперлива миризма по време на разпръскването със сълзотворен газ на стачкуващи по улиците на Хонконг предходната година.

"Сладоледът в действителност има усет на сълзотворен газ. Първоначално ти е мъчно да дишаш, чувството в действителност е пиперливо и дразнещо, и имаш желанието да пиеш доста вода. Напомня ми какъв брой мъчително се усещах по време на митингите, както и че не трябва да не помня събитията ", споделя клиентката Анита Уонг, която е взела участие в миналогодишните демонстрации.

Американец разпозна за една минута усетите на 11 сладоледа

С новия усет на сладоледа притежателят желае да засвидетелства поддръжката си за участниците в продемократичното придвижване, което стихна по време на пандемията, само че се чака да се възобнови през лятото. Майсторът е поискал анонимност, с цел да избегне вероятно гонене от страна на пропекинското държавно управление.

"Искахме да напомним на участниците в придвижването си, че би трябвало да отстояват позициите си и да не губят пристрастеността си ", споделя 31-годишният сладоледаджия.

В опит да реализира усета на сълзотворен газ, той е тествал разнообразни съставки, измежду които уасаби и горчица, само че в последна сметка е заложил на черния пипер поради дразнещия му гърлото резултат.

Порция пиперлив сладолед се предлага против 5 $. Леденото лакомство с усет на сълзотворен газ се радва на огромна известност измежду клиентите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР