Сълзи не ми останаха! На 7 юли почина баща ми,

...
Сълзи не ми останаха! На 7 юли почина баща ми,
Коментари Харесай

Бащата на убитата Никол от Бургас: Сълзи не ми останаха

Сълзи не ми останаха! На 7 юли умря татко ми, а на 20 август щерка ми. За мен беше двоен удар ”. Това съобщи Любомир Йончев, татко на 11-годишната Никол, оповестява Тя беше убита в края на август 2017 година в асансьор на блок в бургаския комплекс „ Меден рудник ”.

На 12 ноември тази година Върховният касационен съд понижи присъдата на килъра на 6 години . Решението на съда е дефинитивно. Иван Иванов е приет за почтен по обвиняването, че убийството е осъществено с особена свирепост.

„ От нищо не се удивлявам ”, разяснява бащата на Никол. „ Сдобих се с решението на съда. Пише, че служителите на реда, когато отишли до дома му, той самичък се е издал, а те били постъпили жестоко, задържали го без юрист. Защо не дойдат тук (Великобритания) да видят по какъв начин се задържа един палач на дете? ”, съобщи бащата.

„ Какъв е смисълът да се хващат нарушители, да се съдят, когато ще ги връщаме назад на улицата? ” , попита още Любомир Йончев. „ Доверието в системата се губи. В Англия да напсуваш служител на реда – има наказания, всичко е доста грубо ”, разяснява почерненият татко.-->



„ Никой не направи опит да се обади, да каже: „ Извинявайте ”.
Измислиха за някакъв трети човек в асансьора. Той е бил с прелиминарен проект. Тя се е пробвала да натисне паник бутона в асансьора, само че той не е работел ”, добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР