Салваторе Ракели е американски мистик, ясновидец, лечител и учител с

...
Салваторе Ракели е американски мистик, ясновидец, лечител и учител с
Коментари Харесай

Сал Ракели отново в България

Салваторе Ракели е американски мистик, ясновидец, врач и преподавател с дълбоки научни знания в региона на физиката и математика. Той пътува интензивно по целия свят, като организира голям брой на практика курсове и семинари по тематиките за изцелението и възнесението. Автор е на 7 книги по самопознание и промяна, издадени и в България.

ОНЛАЙН или На Живо в София!


Каним Ви на следните семинари със Сал Ракели:
Вечер с Основателите на тематика " Да излезеш от Матрицата "  8 Окт, сряда (18:30 - 21:00) - единствено онлайн цена: 40лвМясто: Съюз на Архитектите, Зала 2, ул. Кракра 11, София
_____________________________________________________________ “Сливане с вашия Висш Аз ”12 Октомври 2024, събота (10:00 до 18:00)
" Развиване на вашите психологични и интуитивни качества "  13 Октомври 2024, неделя (10:00 до 18:00) цена: 220лв
“Изобилие и разцвет ”19 Октомври 2024, събота (10:00 до 18:00) цена: 220лв
“Одухотворяване на физивеското тяло ”20 Октомври 2024, неделя(10:00 до 18:00) цена: 220лв
Място: Зала Идея Вита, Улица Лерин 64, 1680 София, България
Записване ТУК

За какво ще си приказваме:


“Сливане с вашия Висш Аз ”12 Октомври 2024, събота (10:00 до 18:00)
Всички сме чували термина „ Висш Аз “. Но какво в действителност значи това? Има ли всезнаеща, вселюбяща част от нас, която ни води през живота? Ако е по този начин, за какво наподобява, че имаме толкоз доста компликации да я слушаме и следваме? В този семинар ще изследваме другите способи да станем наясно с тази висша част от нас и по какъв начин да разграничаваме гласа на мъдростта от тиранията и яростта на егото. Елате готови да надминете егото и да развиете интимна връзка с Висшето Аз. Това е вашето същинско Аз, освободено от персонажа (маската) на човешкото аз. Сал канализира Основателите, които са същества от 12-то измерение на чиста светлина, които идват на Земята по време на основни моменти, с цел да донесат безкрайната си мъдрост и обич.

" Развиване на вашите психологични и интуитивни качества "  13 Октомври 2024, неделя (10:00 до 18:00) цена: 220лвВсички сме душевен надарени. Въпреки това, доста от нас към момента не са се научили по какъв начин да употребяват на практика неограничената мощ, която притежаваме. Този семинар ще ви даде повсеместен на практика метод за насърчаване на вашите способности. 
Семинарът включва:дълбоки и завладяващи медитации, употребяващи най-съвременни техники за хармонизиране на подсъзнателния и свръх съзнателния разум и отключване на интуитивните центрове на мозъка.диаграми и таблици, обясняващи по какъв начин действат психическите и интуитивните способностикак да премахнем блокажите пречещи на цялостното креативно себеизразяванекак да достигнем по-голямо схващане за въображението си и неговата дарба да усъвършенства живота ни.Всеки развой ще бъде съпроводен от истинската ангелска музика на Сал и високоефективни самовнушения. Сал има способността да накара участниците да се усещат сигурни и удобно, като в същото време ги провокира да се уголемяват и израстват. Този семинар е съвършен за тези, които преди малко стартират или имат прочут опит с психическите и интуитивните качества и желаят да се научат по какъв начин да ги управляват и насочват за най-висшето положително на себе си и човечеството. 

“Изобилие и разцвет ”19 Октомври 2024, събота (10:00 до 18:00) цена: 220лвПовечето души по духовния път имат спорове във връзка с финансовото обилие, просперитета и благосъстоянието. Това е по този начин, тъй като доста от нас са били учени, че не би трябвало да получаваме пари за предложение на духовни услуги. Някои древен учени превеждат учението на Исус по този начин, че „ парите са коренът на всяко зло “, до момента в който в действителност казусът е в „ любовта към парите “ или обсебеността от парите. В този семинар ще практикуваме способи за превъзмогване на нашите отрицателни вярвания за парите и ще осъзнаем:парите са неутрални - нито положителни, нито неприятни - само че получават положителни или неприятни качества според от това по какъв начин ги използвамеще изобличим и трансформираме отрицателните съществени вярвания за разцвет и богатствоще създадем нова вероятност и излекувана връзка с финансите. Вече сме богати вътрешно и посредством изчистване на подсъзнателните блокировки можем да осъществяваме също по този начин външното благосъстояние в света.
“Одухотворяване на физическото тяло ”20 Октомври 2024, неделя(10:00 до 18:00) цена: 220лвВ предишното сме представяли семинари за холистично здраве, възнесение и по какъв начин да реализираме величие в тялото. Съществува доста добра информация за това по какъв начин да се грижим за тялото и да му осигурим висококачествена храна. 
Този уъркшоп се концентрира повече върху връзката сред физическото тяло и духовните равнища на самите нас. Парадоксално е, че с освобождението на нашата обвързаност и обсебеност от грижите за тялото в действителност му разрешаваме да бъде освен това от просто комплицирана машина.
Ще разгледаме по какъв начин да имаме галактическо схващане, до момента в който в това време вършим най-хубавото за нашето физическо благоденствие. Както споделя един известен музикант, „ Имаме потребност главата ни да е в облаците, а краката ни -  на земята. “

За да завършите сполучливо регистрацията и да потвърдите своето присъединяване, апелирам да извършите заплащане по следната банкова сметка:

ПЛАТЕЖНО НАРЕЖДАНЕ Пожарна охрана БАНКОВ ПЪТПолучател: АКБАЛ ЕООДБанка: ДСКIBAN: BG22STSA93000031127479Сума: 40/220/440/660/880 лвОснование за заплащане:  Дата/и Софияили Дата/и Онлайн 
Контакти:Тел: 0876 891 285Имейл: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР