Салмонела беше открита в клиничните проби, но също и във

...
Салмонела беше открита в клиничните проби, но също и във
Коментари Харесай

Салмонела е открита в един от трите тествани водоизточника в Централна Гърция

Салмонела беше открита в клиничните проби, само че също и във водата в един от трите източника, където бяха осъществени проби в Централна Гърция, като част от следствие на замърсяването на водоснабдителната мрежа, което докара до огнище на гастроентерит в район, споделиха гръцки публични лица, оповестява електронното издание на в..

Общо 121 случая на гастроентерит са докладвани в локалните лечебни заведения до 5 юни, съгласно Националната организация за публично здраве на страната (EODY).

Пробите са взети от регионите на Стефановикио и Ризомилос.

Говорейки на взаимна конференция с регионалния шеф на Тесалия, Христос Куретас, ръководителят на EODY, Христос Хацихристодулу, съобщи, че е допустимо замърсяването да се е случило, тъй като е имало суша през последните месеци и по-късно проливни дъждове, които са предизвикали спирания на водата и електричество и не е осъществено хлориране.

Куретас сподели, че районните управляващи ще инспектират локални кладенци в община Агия, Килелер и Рига Фереос, само че също и във всички области на Тесалия. Очаква се тестванията да приключат след седмица и резултатите да бъдат оповестени в съдействие с EODY.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР