Салма Хайек отдели време от натоварената си програма, за да

...
Салма Хайек отдели време от натоварената си програма, за да
Коментари Харесай

Колко близка е Салма Хайек с доведения си син Августин Джеймс

Салма Хайек отдели време от натоварената си стратегия, с цел да посети родната си страна. Холивудската звезда бе в Мексико, споделяйки известно време с обичаните си хора, в това число и с щерка си Валентина Палома и доведения си наследник Августин Джеймс - който е плод на връзкат сред супермодела Линда Еванджелиста с Франсоа-Анри Пино.

Латиноамериканската актриса документира сладките моменти с околните си. В Instagram профила си тя разгласява къси видеа, в които тя и децата се отдават на кулинарни изкушения в мексиканския ресторант Jazamango, в Южна Долна Калифорния. Салма пробва от изкусително изглеждащия шоколадов десерт, завършен като голяма ягода, а за миг се вижда и щерка й, която я прегръща.

Друго видео пък демонстрира Августин, който хапва същото сладко прелъщение.

" Шоколадът се предлага във всевъзможни форми ", написа Салма към обявата и очевидно е останала толкоз удовлетворена, че даже споделя фотография с кухненския личен състав на ресторанта.

Семейството на Салма Хайек изглежда доста сплотено, а тя самата е приела напълно Августин като собствен доведен наследник. Още повече, че той и Валентина са съвсем връстници. Преди време тримата бяха снимани дружно на аления килим на събитието Time 100 Gala, доказвайки още един път, че имат положителни връзки между тях, както написа Hola.

Линда Еванджелиста също е говорила за близката си връзка със Салма преди, разкривайки, че даже се е погрижила за нея в миг, когато е била болна и даже ѝ е приготвила вкусна храна, с цел да може да се възвърне. " Салма се качи на самолета с щерка си, пристигна у дома и направи вечеря за Деня на благодарността. Дори ме попита какво желая - а аз желаех нейното мексиканско пиле с трюфелирани картофи. И тя прекара целия ден в кухнята и го подготви напълно сама ", сподели Линда пред Vogue. " Децата ѝ помогнаха най-после и по този начин направихме един паметен празник. "

Салма Хайек е омъжена за Франсоа-Анри Пино, само че през интервала 2005-2006 година двамата за малко се разделят. Тогава предприемачът стартира връзка с Линда, от която се ражда синът им Августин (16 г.). Това обаче не се трансформира в мотив за напрежение сред двете дами. Дори в противен случай - по всичко наподобява, че са много близки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР