Салма Хайек никога не е била смятана за модна икона

...
Салма Хайек никога не е била смятана за модна икона
Коментари Харесай

Салма Хаейк лъсна с целулит и паласки на папарашки снимки (Няма да повярвате как изглежда в действителност)

Салма Хайек в никакъв случай не е била считана за фешън икона, само че се е трансформирала във вдъхновителка на девойките с обилна фигура. Актрисата, която има величествен бюст постоянно е показвала, че огромните й гърди не са кръст, а достолепие.

Всеки неин тоалет подчертава на деколтето и талията. Особено откакто смъкна няколко кила и стартира да споделя фотоси по бикини в обществените мрежи. Но се оказа, че те са доста по разнообразни от това, което е в реалност.

Папараци издебнаха актрисата до момента в който тя разпуска на яхта. В момента Салма дружно със фамилията си и другари пътува из Карибите. Жегата е страхотна и Хайек се  пусна да поплува. Оказа се обаче, че я издебнаха със скрити камери.

Когато холивудската звезда излезе от водата незабавно се видя, че фигурата й доста се разграничава от тая в Инстаграм. Забеляза се целулита й по бедрата и задните елементи, а по корема й лъснаха гънки и паласки по талията.Изобщо кожата й не толкоз еластична.

Феновете обаче не стопират да се възхищават на тялото на звездата. Вси отново тя е на 56 години и съумява да поддържа тялото си в страхотна форма.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР