Салма Хайек не е от жените, които се подлагат на

...
Салма Хайек не е от жените, които се подлагат на
Коментари Харесай

Здрава и женствена: Салма Хайек разкри как поддържа фигурата си

Салма Хайек не е от дамите, които се подлагат на изтощителни диети, с цел да станат извънредно слаби. Тя харесва женствената си фигура и съчетава добре уравновесеното хранене с надзор над порциите. Това явно работи безотказно за фигурата на Салма, тъй като тя е от най-изкусителните дами в Холивуд.

Латино дивата признава, че има обилни бедра и задни елементи, както и че всекидневно се бори с целулита, само че това напълно не ѝ пречи да си похапва свинско месо и да пие алено вино.
 Салма Хайек на премиерата на „ Домът на Гучи “ в Ню Йорк  Салма Хайек на премиерата на „ Домът на Гучи “ в Ню Йорк  Салма Хайек на премиерата на „ Домът на Гучи “ в Ню Йорк  Салма Хайек на премиерата на „ Домът на Гучи “ в Ню Йорк
Когато желае да смъкна килограми и да прочисти организма си от токсините, Салма Хайек залага на детоксикиращите питиета, научихме от , като опитва разнообразни и напълно натурални сокове от биопродукти.

Основното в детоксикиращата диета е замяната на трите хранения с 6 вкусни прясно изцедени питиета от свежи биохрани в продължение на 3 дни. Спират се алкохолът и кофеинът, пие се доста вода. Салма Хайек приключва прочистващата стратегия с йога.

През останалото време, когато Салма не е на диета, тя съблюдава непрестанен режим. Всяка заран пие минерална вода на гладно, с цел да прочисти организма си и да го тонизира.
 Ползите от това да стартирате деня с вода с лимон  Ползите от това да стартирате деня с вода с лимон  Ползите от това да стартирате деня с вода с лимон  Ползите от това да стартирате деня с вода с лимон
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР