Салма Хайек е считана за една от най-съблазнителните холивудски актриси

...
Салма Хайек е считана за една от най-съблазнителните холивудски актриси
Коментари Харесай

Салма Хайек изглежда умопомрачително по бански на 54

Салма Хайек е считана за една от най-съблазнителните холивудски актриси и последната фотография, която качи в Instagram, изцяло го потвърждава. 54-годишната звезда наподобява супер секси на фрагмента. Тя е облечена в цялостен бански, който акцентира извивките и обилния ѝ бюст.

Но по какъв начин мексиканската актриса, която има 13-годишна щерка от брачна половинка си Франсоа-Анри Пино, поддържа формата си? Салма несъмнено е от хората, които обичат вкусна храна и си угажда. Когато обаче желае да се приготви за значимо събитие или да отслабне, минава на джусинг. Това е детокс с прясно изцедени сокове. Самата тя има компанията Cooler Cleanse, която всекидневно доставя на искащите от 3 до 5 био студено пресовани сока.
" Когато съм уплашена, се укротявам с храна. След като направя филтриране със сокове, се стимулирам да се храня по-здравословно и да не се поддавам на страстите си. Джусингът е моята форма на медитация. Кара ме да спра, да се концентрирам и да се замисля какво тъкмо поставям в тялото си ", сподели преди време Хайек в изявление за списание People.
Що се отнася до спорт, тя рядко има свободно време, само че когато разполага с такова, прави къси тренировки по към 30 минути или по-малко.
Сара Шиърс, която е упражнявала Салма в предишното, сподели в изявление за сп. Shape, че актрисата избира кардио и интервални тренировки с висока активност най-малко 5 пъти седмично.
" Няма по какъв начин да постигнете положителни резултати, в случай че упражнявате единствено два пъти седмично. Трябва да спортувате всеки ден, малко, само че с висока активност ", сподели Шиърс по отношение на метода на актрисата.
 

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР