Салма Хайек е поредната актриса, която обвини скандалния продуцент Харви

...
Салма Хайек е поредната актриса, която обвини скандалния продуцент Харви
Коментари Харесай

Салма Хайек също е сред жертвите на Харви Уайнстийн

Салма Хайек е следващата актриса, която упрекна скандалния продуцент Харви Уайнстийн в полов тормоз.

Тя призна пред New York Times, че това е траяло години наред. “В неговите очи аз не бях актьор. Аз не бях човек. Аз бях нещо. Не бях даже никой, бях едно тяло ”, споделя 51-годишната актриса. Салма признава, че е била неспособна да се оправи душевен с опитите му за съкровен контакт. “Години наред той беше моето страшилище ”, написа Хайек.

Тя разкрива, че за първи път се сблъсква с ищяха на Уайнстийн през 90-те години, когато постоянно се снима в продукции на Miramax – по това време негова благосъстоятелност. Тя обаче е принудена непрестанно да отблъсква интимните нападки на продуцента. “Той се появяваше на вратата ми когато и да е на денонощието, на всяко последващо място, във всеки идващ хотел. “С всяко “не ” се демонстрираше макиавелианският яд на Харви. Едва ли имаше дума, която той да ненавижда повече ”, споделя Хайек.

Той даже я заплашва да спре биографичния филм “Фрида ”, на който тя е съпродуцент и е в основната роля. Салма изрично декларира, че ще го съди, след което той склонява да продължи продукцията, като й слага някои на пръв взор неизпълними условия: сама да обезпечи финансиране от 10 милиона $, да откри топ режисьор за лентата, да се пренапише сюжетът без пари и да обезпечи четирима обещаващи артисти за поддържащите функции.

Противно на упованията му тя свършила всичко това, само че по средата на фотосите той я заплашил, че няма да го популяризира, в случай че тя не взе участие гола в секс сцена с жена. В последна сметка тя се съгласила, което довело до нервозен срив. “Не ме измъчваше толкоз, че би трябвало да бъда гола с друга жена, а това, че се случва по избор на Харви Уайнстийн, ” споделя през днешния ден Салма.

В отговор на обявата на актрисата говорителката на Харви Уайнстийн изяснява, че продуцентът няма спомен да е притискал Хайек да взе участие в нежелана сцена, нито е участвал на снимането й. “Сексуалните обвинявания, отправени от Салма, са неточни. И други очевидци на събитията имат друг спомен за тях. ” /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР