Салма Хайек е от популярните личности, които не само обичат

...
Салма Хайек е от популярните личности, които не само обичат
Коментари Харесай

Когато Салма Хайек се гмурне в дълбокото

Салма Хайек е от известните персони, които освен обичат да показват искра и първокласен метод на живот, само че и да демонстрират съпричастност към международните проблеми, които касаят всички нас.
 Салма Хайек, Валентина Палома Пино, Франсоа-Анри Пино и фамилната фотография на Седмицата на модата
Кое прави Салма Хайек щастлива

Какво повече му би трябвало на човек

В момента холивудската звезда е на екзотична почивка дружно със брачна половинка си Франсоа-Анри Пино. Двамата са решили да създадат малко бягство в Йордания - място, на което хем могат да опознаят антични цивилизации, хем да се насладят на характерната природата и морската безбрежност.

Но с изключение на пътешественици, очевидно Салма и Франсоа са феновете и на гмуркането в дълбоки води. Това личи от видеото, което актрисата показа преди ден в обществените мрежи. В него се вижда по какъв начин облечени в специфична екипировка, двамата съпрузи плуват в морските дълбини измежду хубостта на кораловите рифове.

Но до момента в който са в дълбини, те не единствено се възхищават на морето разноцветните корали, само че съчетаят приятното с потребното и събират частите метал и отпадъци. За задачата те даже са се оборудвали със специфична торба, което пък демонстрира и преднамереността им.

" Нека всички споделим отговорността за бъдещето с чисти морета и океани, за оцеляване на нашите красиви и витални корали ", озаглави Салма обявата.

Хилядите почитатели на Хайек похвалиха нейната самодейност и даже ѝ благодариха за загрижеността за чистотата на околната среда. Някои даже загатнаха екологичните стратегии в Мексико, молейки я да обърне особено внимание и на тях, написа Hola.
 Оскари 2023, Салма Хайек, Кейт Бланшет, Остин Бътлър и най-добре облечените звезди на церемонията
Най-добре облечените звезди на Оскари 2023

Начело със Салма Хайек

А последният месец бе много претрупан за Салма Хайек. Първоначално тя посети Париж за Седмицата на модата, а малко по-късно отпътува за Лос Анджелис, където участва на церемонията на премиите Оскар, на която бе съпроводена от щерка си Валентина. Тогава актрисата освен се появи на аления килим, само че и показа някои от номинираните известни артисти и режисьори в света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР