Салма Хайек е мексиканска актриса, продуцент и бизнесдама. Известна е

...
Салма Хайек е мексиканска актриса, продуцент и бизнесдама. Известна е
Коментари Харесай

Знаете ли кой е най-добрият филм на Матю Пери, според самия актьор? Не става дума за Приятели

Салма Хайек е мексиканска актриса, продуцент и бизнесдама. Известна е като една от трите латиноамерикански актриси, номинирани за  " Оскар за най-хубава женска роля “. Другите две са бразилската актриса Фернанда Монтенегро и колумбийската актриса Каталина Сандино. Хайек е считана за една от най-известните мексикански актриси в Холивуд, дружно с актрисата Долорес дел Рио.

Тя се сбогува с Матю Пери с обява в персоналния си профил в Instagram, видя Sofia24.bg .

Ето какво написа тя: " Преди дни се разсъниха с шокиращата вест, че Матю Пери към този момент не е измежду нас. Отне ми няколко дни да осмисля тази дълбока горест. Има специфична връзка, която се случва, когато споделяш фантазиите си с някого и дружно работите за тях. Бях доста разчувствана предходната година, когато Матю показа в историите си в Instagram какъв брой доста обича кино лентата " Бързата работа " и по какъв начин счита, че филмът, който направихме дружно, е евентуално най-хубавият му филм (бел.ред.  " Бързата работа “ е сантиментална комедия от 1997 година на американския кинорежисьор Анди Тенант. Главната роля на Исабел се извършва от Салма Хайек, а в ролята на Алекс Уитман е Матю Пери).

През годините с него си припомняхме това свястно време в живота ни с надълбоко възприятие на носталгия и признателност. Приятелю, отпътува си прекомерно рано, само че ще продължа да бъда признателна за сладките ти нелепости, упоритостта ти и прелестното ти сърце. 

Сбогом, сладостен Мати, в никакъв случай няма да те забравим ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР