Салина Улусуърт, на 25 години, живее в Порт Улусуърт, Аляска

...
Салина Улусуърт, на 25 години, живее в Порт Улусуърт, Аляска
Коментари Харесай

Пазаруване със самолет: жена живее в „най-затънтеното село в света СНИМКИ

Салина Улусуърт, на 25 години, живее в Порт Улусуърт, Аляска (САЩ). Селото с едвам 186 поданици няма пътища, магазини, кръчми, заведения за хранене и до него може да се стигне единствено с дребен аероплан. 

През туристическия сезон популацията доближава до към 400 души, само че защото до мястото може да се стигне единствено с дребен аероплан, не е богато на улеснения.

Жената, живееща в едно от най-отдалечените села в света, прелетя 321 километра, с цел да почерпи брачна половинка си, 23-годишния Джаред Ричардсън, с вечеря. Мъжът работи като рибарски лидер. Те се срещат, до момента в който той работи в Lake Clark Resort, фамилен курорт.

Връщайки се вкъщи след работа, Салина желала да зарадва брачна половинка си с нещо особено, пише Daily Star. Така че тя взе италианска храна за у дома, с цел да провежда среща с Джаред и прелетя 321 километра с нея.

„ Това е доста отдалечено място – тук няма пътища. Единственият метод да стигнете до тук е дребен аероплан. Харесвам простотата на живота тук. Понякога може да е мъчно. Трябва да планирате авансово доставките, само че аз обичам да бъда заобиколена от природата. Всичко си струваше. Съпругът ми и аз вечеряхме прекрасно на верандата на нашата къща. Заслужаваше си да хвърча със аероплан “, сподели дамата.
 Жена лети извършване на покупки, аероплан, полет, най-отдалеченото село в света, извършване на покупки със аероплан Жена прелетя 321 километра, с цел да почерпи брачна половинка си с вечеря Снимка: SWNS
Прабабата и прародител на Салина, Бейб и Мери Улсуърт, са измежду първите поданици на Порт Улсуърт, заради което селото е кръстено на тях. През 40-те години в Аляска са поканени хора, които желаят да се заселят в провинцията. Бейб и Мери трябваше да потвърдят, че могат да живеят на земята сами, а в подмяна държавното управление им даде земя, в която да живеят.

Жителите разчитат на най-близкия град, Анкоридж, за доставки, до който може да бъде мъчно да се стигне според от метеорологичните условия.

" Снегът и мъглата са огромен фактор, няма лечебни заведения. Имаме дребна клиника, където дават съществени грижи, само че в случай че имате бебе или се нуждаете от интервенция, тогава би трябвало да стигнете до там със аероплан. Единственият магазин, който имаме, е дребен магазин за дарове в курорта на фамилията ми. Няма театри, няма питейни заведения, няма заведения за хранене. Имаме две кафенета, само че това са единствените заведения в града ", сподели Салина.
   Семейството живее в село в Аляска, фамилна двойка, аероплан, полет, най-затънтеното село в света, те пазарят Въпреки многото проблеми, дамата сподели, че няма желание да се мести. Съпругът й Джаред взема решение да се реалокира в провинцията от Детройт, Мичиган.
" Много съм признателна, че открих човек, който желае да живее тук. Срещнахме се в курорта на фамилията ми и се оженихме през май 2020 година Той е очарован от метода на живот в Аляска - надяваме се да получи личен имот и да построи къща ", добави момичето.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР