Сали Нуджънт каза, че е останала очукана и натъртена“. 52-годишният

...
Сали Нуджънт каза, че е останала очукана и натъртена“. 52-годишният
Коментари Харесай

Сали Нюджънт от BBC Breakfast претърпя болезнено нараняване на ребрата в специалното издание на Strictly Christmas

Сали Нуджънт сподели, че е останала „ очукана и натъртена “.

52-годишният водещ на BBC Breakfast е подготвен за присъединяване в тазгодишното издание на Strictly Come Dancing's Christmas special. Тя обаче получи мъчителна травма по време на присъединяване в празничния епизод. Сали си взе една седмица отмора от водещите отговорности, с цел да взе участие в танцовото съревнование, което към този момент е снимано.

И въпреки всичко нещата не вървяха по проект, защото Сали получи пострадване на реброто. Говорейки по BBC Breakfast, тя разкри: „ Това е нещо като подготвителен лагер Strictly, само че да, добре е, оцелях, малко очукана и натъртена, само че съм добре. “ Ко-звездата Джон Кей добави: „ Тя в действителност е малко очукана и натъртена “.

Сали призна: „ Държа се самоуверено, мисля, че имам обичайна кисела травма на реброто. “ На въпроса на Джон дали е зараснал, Сали сподели: „ Не напълно. Държа се доста самоуверено, не ме карайте да се дръзвам. Никой да не ме кара да се дръзвам. Боли прекалено много. “ 52-годишната беше едно от първите три лица на з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР